Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogyan jellemezhetném az...

Hogyan jellemezhetném az egészet egy tetoválásba?

Figyelt kérdés

Fontosak az állatok számomra, mindenemet jelentik. És nagyon fáj az elvesztésük. A volt kutyámról és a lovamról lenne szó. Mindkettő elpusztult, mert idősek voltak. A tarkómra terveztem egy tetoválást róluk. De hogy tudnám őket összefoglalni, hogy tudnám az örökkévalóságot, hogy örökké "velem lesznek" és egyben azt ábrázolni, hogy már nincsenek köztünk?

Nekem a fektetett 8 as ugrott be, valami angyalszárnyakkal feldobva, hogy egyedibb legyen. De sok helyen láttam már. Valakinek valami művészi elképzelése?

2013. júl. 5. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:

mikor elkezdtem olvasni, nekem is a fektetett nyolcas ugrott be, az egyik felében a ló, másikban a kutya

az angyalszárny is jó ilyenkor

vagy lehetne az is, hogy a képüket egymás mellé,és a fejükre gloriát

2013. júl. 5. 11:48
 2/7 anonim válasza:

Angyalszarnyat szerintem ne!

Egy tetovalo tudna ebben szerintem segiteni de jo ez a fektetett nyolcas, mert nme lattam meg ilyent sok helyen

En azt mindenkeppen oda varatnam hogy mikortol-meddig eltek.

2013. júl. 5. 11:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyanarra gondoltam, mit az első válaszoló! :)
2013. júl. 5. 12:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) azt hittem majd a fektetett 8 as sokaknak tömegtetoválást jelent majd :)
2013. júl. 5. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amit leírtál mond el egy tetoválónak. Ők művészek, és az esetek többségében többet ki tudnak hozni a témából, mint amit a vendég gondolna. :)
2013. júl. 6. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A végtelen jel jelenleg a legnagyobb divattetkó, hetente vagy öten jönnek be a szalonba hogy olyat akarnak, ilyen-olyan motívummal feldobva. Én direktebbet csinálnék, lópatkó kutyatappanccsal, vagy ilyesmi, és a kivitelezéssel extráznám kicsit.
2013. júl. 8. 00:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, szerintem is divattetkó lett a végtelen jel, majd gondolkodom máson :)

2013. júl. 9. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!