Mennyire fáj egy tetoválás? Érzéstelenitőt lehet kérni? Hol fáj a legjobban? Nektek milyen élményetek van?
Én a vállamra, kezemre és először a bokomrá szeretnék.
Válaszotokat megköszönöm.
Nekem a lábfejemen van és az oldalamon... Érzéstelenítés nincs és semmilyen fájdalomcsilapítot inkább ne vegyél be elötte, ha igen, akkor konzultálj a tetováloval.
Lábfejen van nagyon-nagyon-nagyon fájt, amikor mentem el azt mondtam a tetoválonak, hogy soha az életben többet engem nem lát. 2 hét alatt begyogyult és már kértem is a következő idöpontot. Sokat számit, h mennyire vagy kipihent, mert amikor az oldalamat szinezte, munkabol, kialvatlanul mentem oda, és a nagyon fájt... izegtem, mozogtam nyögtem... Azthittem,h ott a vég, ö meg jól szórakozott rajtam :)
Ennyi ökörséget még életemben nem olvastam. 1. Mindig, minden esetben kérhetsz fájdalomcsillapító kenőcsöt vagy spray-t. Térítésmentesen, felár nélkül. 2. Mikor bemész a szalonba, és megbeszéled a művésszel hogy hova, mit szeretnél, neki a legelső válasza az oké után az lesz, hogy ez mennyi ideig tart, hány alkalom. Mert már ránézésből már tudja hogy mennyire fájhat az a testrész. 3. Minél vastagabb zsírréteg van a bőr alatt, annál kevésbé fáj. 4. Egy kép, ez teljesen hűen tükrözi hogy hol mennyire fáj. A kék a legfájdalmasabb. [link]
Saját élmény. Három nagyobb mintám van, ebből kettő az egy külső comb, a másik egy fél hát. Van két lapocka, és egy tarkó. Amikor a hátamat csináltattam 6 és fél óra volt. A végén azt hittem megszülök, annyira fájt. Az eleje jó volt. A tarkóm nagyon hamar megvolt, és nem fájt annyira. A combomnál meg volt hogy egyáltalán nem éreztem, volt ahol meg nagyon fájt. A lapockámra mikor varrták a rózsákat, majdnem elaludtam közben, annyira megnyugtató volt.
Az meg hogy mennyire fáj, senki nem tudja megmondani. Nagyon. De tényleg. Nem lehet mihez hasonlítani, hiába mondják hogy tűkkel szúrkálnak, vagy megégetik a bőröd. Valahol a kettő között. De nem fáj annyira, mint az égés. Mindenesetre ne a bokáddal kezd, mert akkor be fogsz pisilni a fájdalomtól. És soha ne vegyél be előtte semmilyen fájdalomcsillapítót. Azok többnyire tartalmaznak kis mennyiségű véralvadásgátlót, és az egyáltalán nem ajánlott varrás közben. Alkohol szintén tilos. Inkább vigyél magaddal teát, zöld teát, ásványvizet, háztartási kekszet, szőlőcukrot.
Én a hatodik tetoválásomnál már Jóbarátokat néztem telefonon, fülessel. A humor eltereli a figyelmed, és fájdalomcsillapító hormonokat termel. Nézz közben valami nagyon jó vígjátékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!