Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vélemény?! Az enyém, én...

Vélemény?! Az enyém, én imádom, de ha már olyan sokan felteszik a tetoválásukat.

Figyelt kérdés
[link]

2013. jún. 30. 17:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
Sosem értettem, h az emberek miért tetováltatják magukat és mivel lesznek többek az által, h valamit/valakit magukra varratnak. A tiéd valóban szép, művészi alkotás, de a miértjét akkor sem értem, talán velem van a baj.
2013. júl. 1. 16:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy azért csinálnak tetkót, hogy többnek érezzék magukat. Bár biztos olyan is van, aki menőzni akar vele, azt én sem tudom megérteni. Én szeretnék tetkót, csak nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Olyat szeretnék, aminek jelentése van, valamit ami nagyon közel áll hozzám, hozzám tartozik. És elsősorban magam miatt csináltatnék, mert számomra ez egy fajta tiszteletadás az adott dolog/személy felé, amit/akit magamra varratok. Így talán jobban érzem azt, hogy a személyiségem része, hogy akivé lettem, aki vagyok, abban ez/ő komoly szerepet játszott. Az, hogy ez egyeseknek bejön, csak plusz jó :)
2013. júl. 1. 16:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Ha menözni szerettem volna, akkor a kezemre teszem, ahol tavasztól öszig mutogathatom... Ez a tetoválás az én lelki világomnak kellett, befejeztem egy korszakot az életemben. A tetoválás meg mindig emlékeztetni fog rá, h honnan jöttem, és merre tartok... Nem lettem több töle, inkabb adott egyfajta lelki eröt. Amikor anyuéknak megmutattam, akkor csak annyit mondtam, h na most már soha nem leszek egyedül, mert ez a nőci életem végéig velem lesz.
2013. júl. 2. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!