Egy srácon hova lehetne tetováltatni egy elég kicsi mintát ahol nem néz ki hülyén?
Figyelt kérdés
Lányoknál lehet fül mögött, tarkón, csuklón, kézfejen... de fiúnál ez olyan fura, nem?
Egy szimbólumról lenne szó, szóval nem igazán nagyítható fel. Kicsiben van értelme.
2013. jún. 17. 22:29
1/12 anonim válasza:
Attól függ, mutogatni akarod-e vagy sem.
2/12 A kérdező kommentje:
hát nem kifejezetten mutogatni, de eltitkolni sem.
2013. jún. 17. 22:56
3/12 anonim válasza:
hát mondjuk szerintem a
középső új belső része [link] mondjuk mit így
de ha linkelnél képet a szimbólumról jó lenne : D
4/12 A kérdező kommentje:
ez nem rossz ötlet. :) Amúgy egy kicsit átalakított szivecske. csukón nagyon gáz lenne?
2013. jún. 17. 23:07
5/12 anonim válasza:
hát végül is ott se rossz,elsőnek én is arra gondoltam csak fiúkon nem nagyon láttam csuklón : D
7/12 A kérdező kommentje:
átgondoltam, és az ujjakról hamar lekopik, egyik ismerősömnek fél év alatt lekopott onnan.
A rüszt ennél a mintánál asszem nem játszik. az egész cucc kb 2x3 centi
2013. jún. 17. 23:25
8/12 anonim válasza:
Akkor a hüvelykujjad töve és a csuklód közé.
9/12 anonim válasza:
Nekem évek óta tökéletesek az ujjaimon a tetoválások, de gondolom nem vagyunk egyformák. Szerintem semmi esetre se kézfejre vagy ilyesmi helyre rakasd, ahol nagyon látszik, főleg ha első és egyetlen tetoválás, mert sokkal kevésbé tolerálják az emberek, mint akkor, ha már alapból is ki vagy varrva. Rakasd csuklóra inkább.
10/12 anonim válasza:
Fütyire? Azt végülis csak kevesen látják :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!