Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen ötlet?

Szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék már tetoválást, de eddig soha nem tudtam, hogy mit. Valamelyik nap viszont néztem egy filmet, amiben elhangzott ez a mondat: "We accept the love we think we deserve." (Azt jelenti, hogy azt a szeretetet fogadjuk el, amiről azt gondoljuk, hogy megérdemeljük.) Ez nagyon megfogott, mert világéletemben önbizalomhiányos voltam, hagytam, hogy kihasználjanak, gyakran nem hiszem el, hogy engem bárki is tudna szeretni. Persze, most nem azt várom, hogy ti döntsétek el, hogy magamra varrassam-e vagy sem, csak kíváncsi lennék véleményekre.
2013. jún. 14. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Én nem szeretem az ilyen jellegű tetoválásokat. Általánosságban a tetoválásoknak sem vagyok híve, de ha nagyon akarod, akkor ennél valami komolyabbat tetováltass magadra. Nem mindig a szerelem fog a középpontban állni az életedben, ezért lehet, hogy ha egy szimbólummal fejeznéd ki ugyan ezt, akkor nem lennél nevetséges 5-10-20 év múlva, de a jelentése meglenne (persze nem kötnéd ennyire direkten mások orrára).
2013. jún. 14. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a szerelem-féle szeretetre gondoltam ezzel, hanem bármilyenre.
2013. jún. 14. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Egy különc srác feljegyzései... jó film az biztos:D

De, hogy válaszoljak a kérdésedre:

így magában az idézetet ne, mert az túl...semmilyen

2013. jún. 14. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Egy hülye idézettől nem leszel több, nem ad önbizalmat, nem leszel okosabb, szebb, gazdagabb. Épp ellenkezőleg.
2013. jún. 14. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ízlelgesd még egy darabig, ha pár hónap múlva is tetszik, akkor hajrá. (amúgy az egyik kedvenc könyvem, a film nem jött be)
2013. jún. 16. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:

"Egy hülye idézettől nem leszel több, nem ad önbizalmat, nem leszel okosabb, szebb, gazdagabb. Épp ellenkezőleg."

ja mert egy angyalszárnytól, sárkánytól, vagy kanjitól aztán igen.

2013. jún. 20. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon egyedi leszel tőle...

[link]

2013. jún. 30. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!