17 évesen tetoválás?
Figyelt kérdés
A kedvenc könyvemből szeretnék egy motívumot magamra varratni, de a szüleim nem engedik, mert minek, meg úgyis megbánnám. Szerintem meg akkor bánnám meg, ha valami közhelyes idézetet vagy valami jelentéstelen ábrát csináltatnék, de ez a könyv sokat jelent nekem, hozzáttett valamit ahhoz, hogy most ilyen vagyok, amilyen. Hogyan győzhetném meg őket?2013. jún. 12. 09:13
1/6 anonim válasza:
vársz egy évet, az nem olyan sok idő, addig gyűjtesz a tetkóra pénzt, meg keresel valami jó helyet és magadra varratod.
2/6 anonim válasza:
Ha tényleg sokat jelent Neked, akkor tényleg egy évet még simán kibírsz és az idő alatt elválik vajon akkor is akarni fogod-e? lehet hogy tényleg megbánnád huszonéves fejjel!
3/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy melyik könyvből milyen motívumot szeretnél? És egyetértek a többiekkel, egy év az már semmi ahhoz képest, hogy utána életed végéig rajtad lesz. :) (én 17 éves korom óta szeretnék tetoválást, 20 évesen lett kutyám, ami fontos a tetkóhoz, és most leszek 22, és csak most lesz meg a tetoválás :)
4/6 fastresponse válasza:
Hát,ha nagyon makacsok akkor sehogy. De,ha nem akarsz várni akkor én megcsinálom neked engedély nélkül,ha pesti vagy. Tudom milyen érzés én is átéltem. Írd meg itt levélben az email címed.
5/6 fastresponse válasza:
JA és nem vagyok sufni tetkós. :)
6/6 anonim válasza:
próbáld ki hennával, vagy kozmetikai tetoválással az pár hónapig ott marad a bőrödön, és ha még utána is szeretnéd akkor a kozmetikait át tudod üttetni :)
Én is gondolkozok rajta bár félek bevállalni az igazi tetkot, én 18,5 éves lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!