Nowq kérdése:
Mennyibe kerül egy ilyen szinte egész kart befedő tetoválás?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
szerintetek mit ábrázol srác karján lévő tetoválás?Illetve hogy működik te adod az ötletet és a tetováló művész rajzol neked egy ilyen ábrát? Nagyon tetszenek az ilyen tetoválások , viszont nekem nincs és valószínűleg nem is lesz sose, de nagyon érdekel, hogy jut eszébe valakinek egy ilyen tetkó.
2013. jún. 9. 21:52
2/4 Rhien válasza:
Szerintem egy koi-pontyot ábrázol, de biztos van valami története. Mehetsz egy kész rajzzal is, de úgy is, hogy elmondod az elképzelésed és majd kezdenek vele valamit.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon tetszik ez a Koi ponty erről még nem igazán hallottam ezelőtt :)
2013. jún. 10. 20:50
4/4 anonim válasza:
Itt olvashatsz róla! Nem ajánlom, mert manapság elég felkapott és szerintem egy tattoo akkor jó, ha egyedi (de ízlések és pofonok):D
Ez úgy működik h te viszed az ábrát/fényképet vagy választasz a "katalógusból" vagy az adatbázisból, ha feliratot akarsz, akkor csak elég betűtípust :)Bár velük is meg lehet rajzoltatni, de egyértelmű h az plusz pénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!