Body Mod. Mit lehet otthon?
Igazából jah, minden máshoz kell egy hozzáértő, aki segít elindítani téged, utána tágíthatsz otthon mellbimbót, orrsövényt, ajkat
De komolyabb dolgot otthon végezni eszközök hiányában majd hogy lehetetlen
20/F
Kár h nem a véleményedre volt kíváncsi a kérdező :)
Sok ismerősöm van aki köldök piercinget szúr magának, szóval ez biztos h simán megvalósítható :) A tetoválók simán tudnak magukra tetoválni :D Mondjuk nekem ezek a dolgok úgyis nagy bátorságpróbák, h más csinálja :D
Bodymodnak számít szinte minden, ami megváltoztatja a testedet, legyen az otthoni vagdosás vagy fültágítás. Nagyon sokan vannak, akik kimondottan a DIY (do it yourself) módszerre esküsznek, és csak maguknak hajlandóak ilyesmit csinálni, mindenféle spirituális vagy akármilyen okokból. Olvasgasd a bmezine.com oldalt, az a legjobb ha érdekel a téma, illetve Zagyvai Gabi blogját, testmodositas.blog.hu/
Az "ízlésesen tetovált" pedig nem bodymod, az 1-2 piercing sem, mert ezek már annyira elterjedt dolgok, hogy nem számítanak extrémnek a szubkulton belül.
A fültágítósokat leidiótázó agyhalott meg inkább nézzen magába.
Èn is làtom màr tàvolròl hogy egy nyomorultt van dolgom.
Vicces kis dgok ezek. Osztàlytàrsam a gimiben anno folyton beszòlt a piercingekèrt, tàgitòèrt.... azòta eltelt 3-4 èv..:D Tegnap futottunk össze, nagyobb a füle mint az enyèm:) Nekem egy tetkòm, neki 7....
Ès boldog. Ès sajnàlja.
Ha màsèrt nem, akkor legalàbb arra gondolj, hogy külső alapján bárkit lehet szidni. Téged is ;)
És szerintem csak egy beszari alak vagy, aki fél a tűtől, és a nem tucatságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!