Szemöldöktetoválásnál Nektek mennyi idő után volt a korrekció?
Figyelt kérdés
Múlt héten elmentem, akkor volt 5 hetes a tetoválás, de mondta a kozmetikus, hogy még mindig gyulladt. várjunk egy hetet. Tegnap újra elmentem, de még mindig picit gyulladtnak látta, rápróbált, de nagyon vérzett, azt mondta, ez is a gyulladástól van, szóval még mindig ne csináljuk. De már 6 hetes.
Eltoltuk még 2 héttel, ez normális?
Neten olvastam, hogy van, akinek már 3 hét urán korrekcióznak. Nekem meg 8 hét lesz. Olyan soknak tűnik.
2013. jún. 7. 13:20
1/1 anonim válasza:
2 hónap volt, nekem is nagyon vérzett, szerintem teljesen jó így, jobb bevárni hogy meggyógyuljon, utána jobban megmarad a festék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!