Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen ötlet...

Szerintetek milyen ötlet lenne egy ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a földrajzot. Ha jövőre sikerül az érettségim minimum 95%-ra, szeretnék magamra varratni egy pici (3-4cm átmérőjű) földgömböt. Hol mutatna jól? Olyan helyre kéne, ahol nem túl feltűnő. Persze nem azért, mert rejtegetni szeretném. Ha ez szempont lenne, lány vagyok :)

2013. máj. 31. 19:46
1 2
 11/15 SzilKa ***** válasza:

4-5 centiben is meg lehet csinálni szepen.

Tarkora, vagy felkar belso reszere lenne szep. A tarkora a szabalyos kor alakut, a felkar belsore a tojasdad (szelesebb) alakut javasolnam.

Csuklot azert nem ajanlanam, mert valoszinuleg olyan munkad lesz, ahol ez gondot okoz majd.

Arban azert nem lesz olyan durva, 15-20 ezer korul van egy ilyesmi max.

Egy tetovalo

2013. jún. 1. 08:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Jajj szuper! a 4-5cm az az teljesen rendben lenne és az ár is reálisnak tűnik(bár nem vágok ebben otthon). Tényleg jó lenne egy nem túl feltűnő helyen, mert földrajztanár szeretnék lenni. :)
2013. jún. 1. 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
a kicsiket már 6500 Ft-ért is vállalják a legtöbb helyen, mindenképp földgömb? mert az kicsiben, nem igazán fog mutatni szerintem :/ lehetne iránytű vagy esetleg egy földrajzhoz kapcsolódó felírta a lábfejre például :)
2013. jún. 11. 23:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát ez a földgömb dolog nagy szerelmem és azt gondolom hogy nem is bánnám meg, nem úgy mintha valami kisnyuszit varratnék magamra :D milyen feliratra gondolsz például?
2013. jún. 12. 05:53
 15/15 Mia_may ***** válasza:
Ahogy a tetováló is említette valóban jól fog mutatni kicsiben is (persze,hogyha nem valami ügyefogyott csinálja) :D
2013. júl. 1. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!