Tetkósoknál piercingeseknél raknak be fültágitót? Meddig tart és hogy csinálják? Muszáj bejelentkezni?
Figyelt kérdés
Gondolom csak pár perc. tudom jó helyet ahol hamar megvan pesten?2013. máj. 24. 13:54
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok Pesti, de minden valamire való szalon vállalja
Ha kisebb szalonba mész akkor általában elvállalnak azonnal, de ha mondjuk nincs furat a füledben akkor először fület szúrnak és utána kell majd visszamenni
Nekem a fülbevaló furatba, bedugtak egy vékonyabb pálcát, arra ráhúztak egy vastagabbat, és utána annak segítségével rakták be az ékszer, ahogy húzta ki a pálcát, a tágító a végén volt, és egyszerűen bele kerül az ékszer
Nekem kb 20perc körül volt
20/F
2/5 A kérdező kommentje:
Hát luk van a fülembe gyerekkorom óta kicsi fülbevalónak.ugyhogy lehet rögtön betennék akkor.
2013. máj. 24. 14:42
3/5 anonim válasza:
Amúgy tőlem kérdezték is hogy nagy méretre akarod majd? mert akkor jól tetted hogy most szúrattál egy pontos furatot, minthogy később elszakadjon vagy ne legyen szimmetrikus az ékszer
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a legkisebb kell asszem 2-3 miliméteres
2013. máj. 24. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!