Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetkósoknál piercingeseknél...

Tetkósoknál piercingeseknél raknak be fültágitót? Meddig tart és hogy csinálják? Muszáj bejelentkezni?

Figyelt kérdés
Gondolom csak pár perc. tudom jó helyet ahol hamar megvan pesten?
2013. máj. 24. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Pesti, de minden valamire való szalon vállalja

Ha kisebb szalonba mész akkor általában elvállalnak azonnal, de ha mondjuk nincs furat a füledben akkor először fület szúrnak és utána kell majd visszamenni

Nekem a fülbevaló furatba, bedugtak egy vékonyabb pálcát, arra ráhúztak egy vastagabbat, és utána annak segítségével rakták be az ékszer, ahogy húzta ki a pálcát, a tágító a végén volt, és egyszerűen bele kerül az ékszer

Nekem kb 20perc körül volt

20/F

2013. máj. 24. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát luk van a fülembe gyerekkorom óta kicsi fülbevalónak.ugyhogy lehet rögtön betennék akkor.
2013. máj. 24. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy tőlem kérdezték is hogy nagy méretre akarod majd? mert akkor jól tetted hogy most szúrattál egy pontos furatot, minthogy később elszakadjon vagy ne legyen szimmetrikus az ékszer
2013. máj. 24. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a legkisebb kell asszem 2-3 miliméteres
2013. máj. 24. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom Mártit az Invictusban:)
2013. máj. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!