Szerintetek ez férfias tetoválás lenne?
2013. máj. 17. 14:12
1/8 anonim válasza:
lehet az is. hova és milyen színben és mekkorában?
2/8 anonim válasza:
nevezhetjük annak. de szerintem ennek ellenére nagyon béna
20f
3/8 anonim válasza:
Lány létemre biztos nem tetováltatnám magamra. De szerintem férfinak is elég béna, de ha neked ez tetszik...
4/8 anonim válasza:
Hát, szerintem ilyet neeeeeeeee, ez nagyon béna. :)
5/8 A kérdező kommentje:
kíváncsi lennék hogy mitől béna és arra is, hogy szerintetek milyen tetoválások a jók ?
2013. máj. 17. 22:25
6/8 hunbula válasza:
Így fekete-fehérben nem mutat olyan jól, de szerintem bőrön, és esetleg színessel felvarrva nem is lenne béna. Másrészt meg, ha neked tetszik, varrasd föl, mert a te bőrödön lesz, nem azokén, akik lebénázzák. :)
7/8 anonim válasza:
Hát ez szar. Neked jelent valamit?
8/8 SzilKa válasza:
Maga a terv nem rossz es ferfinak is jo, de mindenkepp rajzoltasd ujra a tetovaloval, mert nem szep a toll ive es az arnyalatok sinaenek szepen kidolgozva, valoszinuleg ezert is irtak tobben, hogy bena.
Egy tetovalo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!