19 éves vagyok, orvosi egyetemre készülök, fogorvos szeretnék lenni, de szeretnék tetoválást. Hátráltathat ez valamiben?
Félek attól, hogy ezért nem lesz állásom, mert van tetoválásom!
A bal kezemre szeretnék egy teljes karos tetoválást,
Mondjuk olyasmit, mint ami david beckhamnek van!
A mai világban még mindig van ennek jelentősége?
Szerintetek lehet ebből bajom?
Köszi a válaszokat!
és tudod már, hogy azt a teljes kart mivel fogod kitölteni? vagy csak akarsz tetoválást.
van ennek jelentősége, pláne ha valamilyen egészségügyi területen akarsz elhelyezkedni. én meggondolnám a helyedben.
Van pár ötletem... Csak olyan dolgokat szeretnék, amik jelentettek valamit az életemeben, angyal motívumot és pár absztrakt dolgot, hogy kitöltsék a helyet!
Szerinted lehet belőle hátrányom?
SZia! Én személyes ügyfélszolgálaton dolgozok, fél karos teljes tetoválással. A ruha mindig olyan, h takarja, bár néha kilóg. Pozitív visszajelzéseket kaptam mindig.
De eü-ben nem tudom... Mondjuk akkor hosszú ujjúban kéne lenned, ha ez nem baj (40 fokban pl....), akkor szerintem bevállalhatod nyugodtan.
Egyébként meg olyan gáz ez az egész... Múltkor olvastam a neten, h vmelyik északi országban (azt hiszem Norvégia), ott semmiféle előítélettel nincsenek a tetováltakkal szemben és olyan is simán kap normális munkát, akinek a nyaka, keze tetovált!!! Elmaradott nép a magyar, az a baj. :(
A tetkót nem azért szeretném, hogy takargassam!
Sajnos akkor inkább lemondok róla :/
Régi vágyam ez, de túl nagy ára van neki.
Nem szeretném, ha egy ilyen apróságon múlna a karrierem...
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak!
Tavaly előtt eltört a kezem és egy tetovált doki gipszelte.
Tavaly az egyik ismerősömet kísértem be az ügyeletre a kórházba, a doki srácnak fülbevalója volt és tele volt tetoválva MINDKÉT karja.
Ma pedig láttam egy mentőt, a mentőorvosnak kilógott a keze az ablakon és tele volt tetoválva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!