Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás után is borotváljam...

Tetoválás után is borotváljam azt a helyet ahol a tetoválásom van?

Figyelt kérdés
Főleg személyes véleményeket várok :)

2013. máj. 12. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen :)
2013. máj. 13. 06:04
 2/13 A kérdező kommentje:
és az nem néz ki hülyén ha mondjuk van a vádlimon egy tetoválás és ott borotválom de körülötte minden szőr? :D
2013. máj. 13. 13:07
 3/13 anonim válasza:
Szvsz nem kell borotválni. Főleg, hogy Bepanthen kenőcsön meg ClaraSept folyékony szappanon kívül a két hetes gyógyulási folyamat alatt nem érheti más a tetoválást csak átfolyó langyos vagy hideg (nem jéghideg) víz (amit papír kéztörlővel kell leáztatni, dörzsölni nem szabad).
2013. máj. 13. 18:56
 4/13 anonim ***** válasza:

miután a tetoválásod TELJES MÉRTÉKBEN begyógyult és már kellőképpen visszanőtt rajta a szőr, nyugodtan lehúzhatod borotvával. természetesen finoman, óvatosan, géllel vagy hasonlóval! :)

(én is így csinálom mindegyiken mikor borotválkozom és no para! :D)

2013. máj. 19. 22:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Én igazából arra gondoltam, hogy ne mnéz ki hülyén, hogy van egy tetoválás a vádlimon mondjuk és ahol a tetkó van ott nincs szőr és körülötte minden szőrös? :/ :D
2013. máj. 20. 18:35
 6/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

őszintén? szerintem úgy eléggé tréül néz ki! :D

de hát lelked rajta!

2013. máj. 20. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Inkább a teljes vádlidat természetesen mindkettőt egyformán, vagy az egész lábadat szőrtelenítsd. Ha csak egy foltban szőrtelen, úgy béna, inkább szőrtelenítsd az egész lábad, úgyis itt a nyár. És borotva helyett a gyantázást, vagy az epilátort ajánlom, sokkal jobbak, mint borotválni.
2013. máj. 20. 20:48
 8/13 A kérdező kommentje:
jó de egy fiúnak nem b*zis, hogy az egész lába szőrtelen? :D
2013. máj. 26. 15:12
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Ugyan már!

Miért lenne az? Csak azok szerint bu-zis, akik homofóbok, vagy annak érzik magukat, netán kisebbségi érzésüket ezzel szeretnék palástolni. Normális ember legfeljebb annyit gondol, ha egyáltalán észreveszi, hogy nem tetszik neki, de miért tartaná bu-zisnak. :)

Én is fiú létemre évek óta szőrtelenítem a lábam is, meg máshol is, és eddig senki sem fejezte ki rosszallását. Pedig még tetoválásom sincs, amire foghatnám. Egyszerűen nekem így kényelmes, komfortos. :) Tapasztalataim szerint a csajok nagyobb részének is bejön, nyilván van kivétel akinek nem, de a többségnek tetszik a korosztályomból. :)

Ne az internetes fórumokban írott cikizésekből indulj ki, mert az nagyon sántít. Itt is, és sok más fórumon is előszeretettel szapulják az embert, de nem csak a csupasz láb miatt, hanem ezer más dolog miatt is. És érdekes, hogy a valódi tapasztalatok teljesen mást mutatnak. :)

Nyugodtan kipróbálhatod a szőrtelenítést, ha nagyon nem jön be, legfeljebb visszanöveszted. De szerintem jobban mutat egy tetoválás, sima csupasz bőrön. Arról nem is beszélve, hogy szőrtelenítve ezerszer komfortosabb érzés a bőrnek, főleg nyáron. :)

2013. máj. 26. 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Felesleges leborotválnod úgy is látni lehet a tetoválást.
2013. máj. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!