Tetoválás után is borotváljam azt a helyet ahol a tetoválásom van?
miután a tetoválásod TELJES MÉRTÉKBEN begyógyult és már kellőképpen visszanőtt rajta a szőr, nyugodtan lehúzhatod borotvával. természetesen finoman, óvatosan, géllel vagy hasonlóval! :)
(én is így csinálom mindegyiken mikor borotválkozom és no para! :D)
előző vagyok.
őszintén? szerintem úgy eléggé tréül néz ki! :D
de hát lelked rajta!
Ugyan már!
Miért lenne az? Csak azok szerint bu-zis, akik homofóbok, vagy annak érzik magukat, netán kisebbségi érzésüket ezzel szeretnék palástolni. Normális ember legfeljebb annyit gondol, ha egyáltalán észreveszi, hogy nem tetszik neki, de miért tartaná bu-zisnak. :)
Én is fiú létemre évek óta szőrtelenítem a lábam is, meg máshol is, és eddig senki sem fejezte ki rosszallását. Pedig még tetoválásom sincs, amire foghatnám. Egyszerűen nekem így kényelmes, komfortos. :) Tapasztalataim szerint a csajok nagyobb részének is bejön, nyilván van kivétel akinek nem, de a többségnek tetszik a korosztályomból. :)
Ne az internetes fórumokban írott cikizésekből indulj ki, mert az nagyon sántít. Itt is, és sok más fórumon is előszeretettel szapulják az embert, de nem csak a csupasz láb miatt, hanem ezer más dolog miatt is. És érdekes, hogy a valódi tapasztalatok teljesen mást mutatnak. :)
Nyugodtan kipróbálhatod a szőrtelenítést, ha nagyon nem jön be, legfeljebb visszanöveszted. De szerintem jobban mutat egy tetoválás, sima csupasz bőrön. Arról nem is beszélve, hogy szőrtelenítve ezerszer komfortosabb érzés a bőrnek, főleg nyáron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!