Anyák napjára tetoválás?
Véleményekre vagyok kíváncsi. Anyukámnak van egy jópár tetoválása már és arra gondoltam, hogy én meg egy Anya feliratot varratok magamra egy szívben :)
Ez lesz az első, utána még szeretnék többet is, de arra gondoltam, hogy ez legyen az első.
Szerintetek?
Én Anyaként mondom. Ha a fiam vagy a lányom hazajönne egy szíves tetkóval amiben az "anya" szó van beleírva totál kiakadnék, és komplett hülyének nézném őket. Tudom hogy szeretnek, és ezért nem is érteném hogy miért lágyult meg az agyuk..
Attól hogy magadra tetkót csinálsz, még nem jelenti azt, hogy az anyukádat melegség fogja elönteni a szívét.. Inkább csináltass neki egy medált, amit viselhet és ami jelzi hogy tőled kapta..
nem a tipikus cigány "szívben ica" feliratot kell elképzelni, hanem egy teljesen más formát :)
nyújtva és alig olvashatóan, alatta idézettel, nameg nem is magyarul.
Szerintem egy kicsit gáz. de ha szereted az anyukádat csináltasd meg. de ha csúfolnak miatta akkor ne akadj ki....
szeintem valami rá utaló tárgyat vagy valamit kéne csináltatnod!
(mint már írtam, nem a tipikus szív és benne feliratot kell elképzelni.)
Anyukám meg volt hatva, az embereknek meg nagyon tetszett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!