A tetoválók nem veszik rossz néven ha bemegyek a szalonba csak úgy nézelődni?
Úgy értem, pár szót váltani a művésszel, megnézni a munkáit, gondolom vannak ott fotók a munkáiról, esetleg beszélni az elképzelésemről, hogy mit szól hozzá.
Lehet ezt? Csak úgy spontán bemenni?
Mert az az igazság, hogy nekem a szimpátia is fontos, és az is, hogy a megfelelő embernek adjam a munkát, úgy értem, akinek tényleg az a stílusa, amiben én akarok varratni. Nem akarom, hogy úgy végezze a munkát hogy "megint egy szerencsétlen, aki ezt meg ezt varrat". Szóval olyanhoz akarok menni, aki szeret olyan képeket tetoválni, amit én kérek.
Tehát az a kérdésem, bemehetek-e kérdezősködni, nézelődni, és nem bunkóság-e ha utána lelépek azzal, hogy majd átgondolom, hiszen nem biztos, hogy ott hirtelen eldöntöm, hogy hozzá megye-e tetováltatni, vagy máshoz.
Vagy hogyan szokás ezt?
Ez teljesen normalis es bevett dolog, sot, abszolut felelosegteljes hozzaallas ez reszedrol, ami dicserendo.
Egy dolgot ne csinalj, ne tartsd fel a tetovalot feleslegesen orakig, ne meseld el az egesz eleted (majd tetovaltatas kozben raersz), ezen kivul ne kerd, hogy egybol helyben tervezze is meg a mintadat :)
Ha szimpatikus a tetovalo es egybol ugy erzed, hogy o lesz az igazi, akkor az idopont foglalashoz es a tervezeshez tobbnyire kernek eloleget (ez kesobb lejon a vegosszegbol).
Egy tetovalo
Köszönöm a válaszokat.
Ez lesz az első, így még fogalmam sincs kihez menjek. De hát ez kb. olyan, mint amikor kozmetikust, fodrászt, vagy nőgyógyászt keres az ember: hiába kérdezek másokat, egy adott tetoválóval kapcsolatban, ugyanannyi negatív véleményt kapok, mint pozitívat, szóval muszáj személyesen utána járnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!