Csináltatott már valaki talptetoválást? Ha igen akkor negy örömmel venném ha megosztaná velem tapasztalatait.
keresgéltem a neten, de minden fórumon csak egymás leugatása megy, értelmes válasz egy sem...
úhygogy aki csak annyit tud írni hogy f@szság, az kíméljen kérem.
ez a része tiszta én leginkább arra a részére lennék kiváncsi hogy mennyire fájdalmas, illetve vannak e cselek, amivel könnyebbé tehető a helyzet.
elvileg kb fél év alatt kikopik azt tudom, meg azt is mondták hogy nem kellemes, de olyannal még nem sikerült beszélnem, aki már átélte ezt az élményt/traumát
hát nem hallottam róla, hogy bárki is beadta volna a kulcsot.az hogy kibírom-e meg majd kiderül,csak jó lett volna beszélni előtte valakivel, akinek már volt szerencséje/szerencsétlensége, már csak azért is mert tűréshatártól függetlenül, valószínűleg körbe tudta volna írni, hogy mihez hasonlítható...
ami érdekes, hogy egyetlen helyen nem találtam semmi nemű írást talptetoválásról, pedig nem hiszem hogy én lennék az első...
Egyik kolleganom a talpara gyakorolt eleinte, mert nagyon hamar kikopik ugyis (nem felev, hetek alatt kidobja). Szerintem mas tetovalo is csinalt mar maganak ilyet.
Azert nem talalsz rola irast, mert kb ertelmetlen.
Egy tetovalo
köszönöm, azért csak sikerülget összekapargatnom az infokat.
(nekem egy tetováló mondta a fél évet azért írtam azt mert el mertem neki hinni)
Mit szeretnél tetováltatni a talpadra? Már én is sokat gondolkodtam ezen, én nagyon tetszik az ötlet? :)
Elárulod a nemed, és a korod?
30 éves fiú vagyok
időközben elkészült és egy "Magyar" felirat került fel, mert "Talpra Magyar!" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!