Mit gondoltok a tetoválásról? Miért olvasom azt mindenhol h ha van tetkód nem lehet normális állásod? Miért gátol az abban?
ez a baj az emberekkel!
nem hiszem el hogy más országokban megértették hogy ne ez alapján ítéljék meg az embereket hanem a munkájuk/teljesítményük szerint
attól meg kimondottan undorodtam amikor egy lány hasonló témában írt csak ő a halott szüleit tetováltatta magára és azért is leszólták
Tulajdonképpen a buta, ostoba emberek szokása megkülönböztetni valakit, ilyen miatt.
Tetoválás miatt megkülönböztetni valakit olyan, mint hajszín, vagy bőrszín miatt.. Mindig is lesznek buta emberek.
De egy valamire gondoljatok, "nemrég" még az is "bűn" volt, ha egy férfinak hosszú haja volt, szép lassan elfogadták.
Fülbevaló szintén, ma már ez is teljesen elfogadott.
A tetoválás is halad e felé, már most jobb a helyzet mint 10-20 éve.. Lassan eléri úgyis azt a szintet hogy annyi különbség lesz tetovált és nem-tetovált ember között, mint szőke és barna között.
"Mi a különbség tetovált és nem tetovált ember közt?
-A tetovált embert nemérdekli hogy neked nincs tetoválásod" ;)
Pozitív változás!
Szoktam járni vérplazmát adni,ma vettem észre hogy az egyik dokinak és egy ápolónőnek is van tetoválásuk,kérdeztem tőlük hogy ért-e őket hátrányos megkülönböztetés,azt mondták hogy régebben volt belőle gondjuk,de most csak dicséretet kaptak a főnöktől hogy jó a tetkójuk,szóval van remény hogy végre fejlődik az emberek gondolkodása,és nem ez alapján ítélkeznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!