Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok a tetoválásról?...

Mit gondoltok a tetoválásról? Miért olvasom azt mindenhol h ha van tetkód nem lehet normális állásod? Miért gátol az abban?

Figyelt kérdés
Szeretnék a csuklómra egy Hope feliratot, igaz 15 vagyok de várni fogok és jól átgondolom. De egy csomó helyen azt olvasom/hallom h majd nem lesz rendes munkád, nem vesznek fel sehova se... de mért gátol ez a munkában ? mi olyan nagy ügy a tetkóban ? még azt h a testén valakinek sok van azt megértem de h egy felírat van a csuklódon nem olyan nagy szám, szép és el is lehet takarni.írjátok le véleményeiteket, nagyon érdekelne.

2013. febr. 24. 17:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Lucapanna köszi a válaszodat ez is tetszik még megfontolom :D
2013. febr. 24. 18:41
 12/19 A kérdező kommentje:
De amugy nem vagyok olyan karkötő típusú csaj... ritkán hordok de csak olyat ami 100%-osan is rám utal, ami az én stílusom.
2013. febr. 24. 18:42
 13/19 anonim ***** válasza:
hát a hope felirat csuklóra valóban értelmetlen..
2013. febr. 24. 20:28
 14/19 A kérdező kommentje:
13. kommentelő mért értelmetlen ?
2013. febr. 26. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ifjú leány, én is egészen addig magasról tettem más véleményére a tetoválással kapcsolatban míg ténylegesen el nem jött a hivatali állás ideje... nem olyan egyszerű, mint ahogy te hiszed, "akinek nem tetszik ne nézze", ha a főnököknek nem tetszik te munkanélküli leszel.
2013. febr. 27. 23:23
 16/19 anonim ***** válasza:

ez a baj az emberekkel!

nem hiszem el hogy más országokban megértették hogy ne ez alapján ítéljék meg az embereket hanem a munkájuk/teljesítményük szerint

attól meg kimondottan undorodtam amikor egy lány hasonló témában írt csak ő a halott szüleit tetováltatta magára és azért is leszólták

2013. febr. 27. 23:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen a buta, ostoba emberek szokása megkülönböztetni valakit, ilyen miatt.

Tetoválás miatt megkülönböztetni valakit olyan, mint hajszín, vagy bőrszín miatt.. Mindig is lesznek buta emberek.

De egy valamire gondoljatok, "nemrég" még az is "bűn" volt, ha egy férfinak hosszú haja volt, szép lassan elfogadták.

Fülbevaló szintén, ma már ez is teljesen elfogadott.

A tetoválás is halad e felé, már most jobb a helyzet mint 10-20 éve.. Lassan eléri úgyis azt a szintet hogy annyi különbség lesz tetovált és nem-tetovált ember között, mint szőke és barna között.

"Mi a különbség tetovált és nem tetovált ember közt?

-A tetovált embert nemérdekli hogy neked nincs tetoválásod" ;)

2013. febr. 28. 22:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Pozitív változás!

Szoktam járni vérplazmát adni,ma vettem észre hogy az egyik dokinak és egy ápolónőnek is van tetoválásuk,kérdeztem tőlük hogy ért-e őket hátrányos megkülönböztetés,azt mondták hogy régebben volt belőle gondjuk,de most csak dicséretet kaptak a főnöktől hogy jó a tetkójuk,szóval van remény hogy végre fejlődik az emberek gondolkodása,és nem ez alapján ítélkeznek:)

2013. márc. 1. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a "Believe" szó van a bal csuklómra tetováltatva...és még nem szóltak érte...de ezt én sem értem hogy egy ilyen kicsi szó miért lenne hátrány... :)
2013. jún. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!