Van ez a bizonyos STICK AND POKE tetkó készítés, amivel egyszerű tetoválásokat lehet készíteni házilag. Mennyire veszélyes ez, és hogyan zajlik? (Kép lent)
Ez pont olyan, mint amit a sitten csinálnak, csak ugye ott még kevésbé higiénikusan művelik.
A "művek" minőségéről tetoválóként nem is tudok mit mondani, borzasztó...
Nem tudom, hogy csinálhatják pontosan, de gondolom mártogatják a tűt a kitudjamibe és böködik magukat.
Akinek a sittes tetkó jön be, hát hajrá. :)
végülis igen. ez a lényege.
a megfelelő felszereléssel a tintás tűt(stick) a bőrödbe szúrogatva(poke) többször is átkell menni a mintán.
én sem tartom minden esetben jó ötletnek.
de ne szóljuk már le egymást. ha neki ez tetszik miért ne csinálhatná? igénytelen? mi van ha ő maga szeretné elkészíteni vagy azt akarja hogy egy neki fontos ember csinálja meg? azt egy tetoválószalonban elég ritkán engednik meg. plusz ezeknek az a lényegük hogy kicsik és jelentésük is van. általába egy baráttal/rokonnal osztassz meg ilyet. szerintem ha közös tetkót szeretnék valakivel biztos ilyet csinálnánk.
nem a minősége miatt (amit megjegyeznék hasonlóan jó lehet mint a szalonban ha jól csinálod) hanem mer így sokkal többet jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!