Szerintetek mit varrassak a hátamra?
Ilyen formában...
Valami motivációs szövegre gondoltam! Ha tudok szépet légyszi írjatok!
persze,h nem magyarul :)
pár hét múlva költözöm külföldre,majd ott fogom megcsináltatni egy kedves ismerősömmel..
nem értem miért veszitek véresen komolyan ezt a tetkó témát?:D
persze,hogy jelenteni fog vmit,azért szeretnék vmi motivációs szöveget.. :)
mármint,h nekem fog jelenteni vmit.
Ne állj meg addig, amíg a jóból jobb, a jobból legjobb nem leszel.” (Frank Zappa) - ez nagyon tetszik! köszii :)
Mert ezt komolyan kell venni.
Valahol beavatási rítusokhoz kötik, igenis megszenvednek érte az emberek, és utána büszkeséggel viselik egész életükben.
Azért kell komolyan venni, mert ott lesz rajtad mindig, bármi történjék veled következő x éved során, az a tetoválás ott lesz. Ezzel raknak a sírba is.
De te poénnak veszed. Majd akkor elgondolkodsz rajta, mikor varrják a bordáidnál. Nem épp kellemes hely.
Ezt azért tényleg gondold át.:)
Én lassan 12- éve csak úgy nem is tudom miért csináltattam tetkót.Addig szupi meg vagány volt.Ma viszont hidd el lemarnám,hogy nyoma se maradjon!A természetes bõr szépségét,elsz@rtam egy meggondolatlan pillanatomban.A tetkó szép lett,de számomra semmit sem jelképez:(,nyáron mikor kinn a pocim,széggyellem is!
Ki mondta,h poénként fogom fel!
Erről szó sincs!
Na mindegy,köszi az értelmes válaszokat!:))
Te mondtad. Itt:
"nem értem miért veszitek véresen komolyan ezt a tetkó témát?:D "
Ezt neked kell eldönteni, nem megkérdezni egy csapat idegent, akinek nagy része trollkodásból van itt. Sok közük van hozzád, meg hogy mi illene rád, tényleg. :)
nem azt írtam,h poénból csináltatom,hanem h nem veszem véresen komolyan,mint sokan mások..
ne forgasd ki a szavaiiim!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!