Fiúk! Ti eltudtok viselni a barátnőtökön ilyen tetoválásokat?
2013. jan. 3. 18:27
11/16 anonim válasza:
Az első tetszik, sokkal szebb mint a második. A barátnőmön nem tudnám elviselni, egy kisebbet még igen, de ekkorát nem. Sajnos az a veszély nem fenyeget, hogy tetoválást akarjon magára a barátnőm, mert nincs.
12/16 anonim válasza:
A barátnőmön nem, azaz nem állapodnék meg ilyen lány mellet, de amúgy sexy:) csak az a baj, hogy nem maradsz örökké fiatal, és ami most jól áll később már csak takargatod...
13/16 anonim válasza:
Egyszerüen nem értem azt aki azt mondja a szeretem a tetoválásokat de ez sok a tetoválás nem divat nekemis kivan varva a mellkasom és a jobbkarom teljesen amugy az első gyönyörű és mértlenne csúnya a tetoválás? Alapból az a lényege hogy egy SZÉP minta fedje a testet.
14/16 anonim válasza:
13
hát ha olyan csúnya vagy hogy el kell fedni akkor megértem :DD
de most komolyan: az emberek nem ugyanúgy gondolkoznak....
nekem pl bejőnek a tetovált lányok, de azért ne olyan tetoválása legyen ami egy egész testrészeit fedi.... inkább "kiegészítése" legyen az embernek
15/16 anonim válasza:
Nagyon jó, még kevés is. :)
Picit jobb minőség és még állatibb. :)
16/16 anonim válasza:
El. Talán háton jobb, bár mind a kettő nagyon jó.
Nekem sajnos még csak 1 van, de egyszer lediplomázok, szétvarratom magam :D 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!