Szerintetek hogy áLL? Kép lent
A bnőmnek nem tetszik inkáb mikor meglátja a fejét is elforditja hogy ne látja !
KORT ÉS NEMET IS IRJATOK LÉGYSZI
Ahogy többen is írták előttem: ez a férfi tetoválások között a legelcsépeltebb, legsablonosabb hülyeség, ráadásul rendszeres, hogy nem azt jelenti, amit fel akarnak varratni.
A tetoválás elvileg önkifejezési forma lenne, te kiírtad magadra, hogy nincs önálló egyéniséged, ízlésed, ráadásul jól látható helyre, hogy el se tudd takarni... Az ilyen kreténségek miatt tartják a tetoválást bélyegnek az emberek.
Nem csodálom, hogy nem tetszik neki, egyrészt baromira fent van, lejjebb kellett volna helyezni, másrészt rohadtul elcsépelt és unalmas minta...
Irány a lézeres eltávolítás.
Szerintem nem olyan vészes, aki meg az egész testét tetováltatja be? sőt, valahol a nők plusz 1-2 centi miatt vállalnak be egy nagyon kockázatos lábműtétet, na, én arra mondom azt hogy tényleg mindenképpen egy hatalmas b*romság, de egy tetoválás miatt ne foglalkozzál azzal hogy ki mit gondol.
23/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!