Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek hogy áLL? Kép lent

Szerintetek hogy áLL? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

A bnőmnek nem tetszik inkáb mikor meglátja a fejét is elforditja hogy ne látja !

KORT ÉS NEMET IS IRJATOK LÉGYSZI

2013. jan. 3. 11:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ahogy többen is írták előttem: ez a férfi tetoválások között a legelcsépeltebb, legsablonosabb hülyeség, ráadásul rendszeres, hogy nem azt jelenti, amit fel akarnak varratni.

A tetoválás elvileg önkifejezési forma lenne, te kiírtad magadra, hogy nincs önálló egyéniséged, ízlésed, ráadásul jól látható helyre, hogy el se tudd takarni... Az ilyen kreténségek miatt tartják a tetoválást bélyegnek az emberek.

2013. jan. 3. 13:22
 22/30 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van ez tényleg csak egy bélyeg semmi más,és még rossz helyen is van!Ezzel a homlokára is tehetett volna egy horog keresztet!
2013. jan. 3. 13:57
 23/30 anonim ***** válasza:
mondjuk ,ha megnöveszted a hajad akkor nem látszik
2013. jan. 3. 15:49
 24/30 anonim ***** válasza:
áááááááááááááááááááááááá
2013. jan. 3. 16:43
 25/30 anonim ***** válasza:
gáz
2013. jan. 3. 18:27
 26/30 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez neked nem áll jól...
2013. jan. 3. 19:13
 27/30 anonim ***** válasza:
szerintem tehetted volna lejjebb is
2013. jan. 3. 19:40
 28/30 anonim ***** válasza:
Cípósz cilke, kisz ádág
2013. jan. 3. 19:57
 29/30 SzilKa ***** válasza:

Nem csodálom, hogy nem tetszik neki, egyrészt baromira fent van, lejjebb kellett volna helyezni, másrészt rohadtul elcsépelt és unalmas minta...

Irány a lézeres eltávolítás.

2013. jan. 3. 20:39
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem olyan vészes, aki meg az egész testét tetováltatja be? sőt, valahol a nők plusz 1-2 centi miatt vállalnak be egy nagyon kockázatos lábműtétet, na, én arra mondom azt hogy tényleg mindenképpen egy hatalmas b*romság, de egy tetoválás miatt ne foglalkozzál azzal hogy ki mit gondol.

23/F

2013. jan. 4. 10:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!