Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás - Merjem vagy ne? (...

Tetoválás - Merjem vagy ne? ( Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy pár év múlva szeretnék csináltatni egy tetoválást. Sajnos szörnyen alacsony a fájdalomküszöböm, de annyira, hogy még szemöldökszedésnél is néha kicsordul a könnyem, és még az epilátort sem merem kipróbálni a lábamon, annyira félek.

A tetoválást hátra szeretném a tarkómra, de anyum azt mondja, hogy ott borzalmasan fáj (ő már csak tudja, mivel neki is ott van). Mások viszont azt mondják, hogy nem annyira vészes, de találkoztam olyan emberrel is, aki élvezte(!). Ti mit mondtok, merjek belevágni? :S

2013. jan. 2. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, ott fáj, főleg ha alacsony a fájdalomküszöböd. Nekem is ott van, nekem nem volt vészes, sőt, a végére még tetszett is, de én bírom a fájdalmat.
2013. jan. 2. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
A fájdalmat csak egyszer kell kibírni, a tetoválás mardandó
2013. jan. 2. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen kibírható. Szerintem egy szép tetoválás megéri azt a fájdalmat, amivel jár a készítése. Nekem mondjuk nem fájt, mikor csináltattam, nekem a csípőmön van, de én jól bírtam. Meg szerintem pár perc után hozzá lehet szokni.
2013. jan. 2. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

én megmondom neked őszintén, hogy leszarom, hogy mered-e vagy nem

azt csinálsz magaddal amit akarsz

2013. jan. 2. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnéd, ki fogod bírni. Nekem kicsit se fájt, szerintem más helyeken sokkal vészesebb. Jól gondold át! :)
2013. jan. 2. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, most egy kicsit felbátorodtam, mindenkinek ment a zöld kezecske! :)

"én megmondom neked őszintén, hogy leszarom, hogy mered-e vagy nem

azt csinálsz magaddal amit akarsz"

Neked pedig, Drága Monitorharcos, elárulom, hogy komoly baj lehet a szövegértéseddel, ugyanis senki nem kérdezte, hogy " Hé, érdekel hogy csináltatok e tetkót? ". Én csak tapasztalt, értelmes emberek véleményét kértem arról, hogy egy lány, aki nem bírja a fájdalmat, merjen-e bevállalni egy tetoválást. Ezúton kérnélek, hogy a további bunkó megjegyzéseidtől kímélj meg mindenkit. Köszi!

2013. jan. 2. 19:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam. *csináltatok-e
2013. jan. 2. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Az epilátor megközelíti a tetoválás fájdalmát a legtűrhetőbb helyeken (váll, vádli). Mindenképpen kínozd vele magad otthon mielőtt tetováltatnál, és képzeld hogy durvábban fáj. Ha be mered vállalni utána, akkor hajrá.

Fáradtan, kialvatlanul, rosszkedvűen, másnaposan, havibaj előtt és után közvetlenül, illetve közben főleg nem szabad. Ilyen esetekben különösen fájdalmas.

2013. jan. 11. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!