Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Jövőre 18 éves leszek és...

Jövőre 18 éves leszek és szeretnék egy tetoválást egy magyar egy magyar népi motívumosat és ez fiúknak nem olyan homoszekszuális? 17/f

Figyelt kérdés

2012. dec. 9. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha színesben akarod,akkor fura,lehet kicsit b*zis. De egy ügyes tetováló gyönyörűen meg tudja csinálni fekete-szürkével is,és még egyedibb is lesz.
2012. dec. 9. 19:44
 2/14 A kérdező kommentje:
a kék szín b*zis lenne?
2012. dec. 9. 19:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Alapból ezek a magyar népi motívumok nagyon gázak... pár éven belül ezt te is látni fogod. Szóval várj még vele inkább..
2012. dec. 10. 00:30
 4/14 anonim ***** válasza:

csak akkor gáz, ha divatból csinálja.

a kék esetleg akkor mutathat jól, ha egy egyszerűbb matyót varratsz, vagy kékfestő-mintát, kalocsai vagy színes legyen (fiún mondjuk ne...), vagy fekete

milyen mintát szeretnél??

2012. dec. 10. 00:51
 5/14 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam mint ami a magyar népmesék elején van csak nem pirossal hanem feketével például
2012. dec. 10. 15:28
 6/14 anonim ***** válasza:
mutass hasonló képet amilyet akarsz, úgy könnyebb lenne eldönteni
2012. dec. 11. 16:41
 7/14 A kérdező kommentje:
2012. dec. 11. 17:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj vele pár évet, mert felnőtt férfiként (ami nem 18 éves korodban leszel!) biztosan másképp látod majd, hogy mi férfias és mi lányos, nehogy utólag bánd majd meg.
2012. dec. 11. 17:55
 9/14 anonim válasza:

Sok múlik a helyen!

Hát nem tudom, azért tartom-e érdekesnek, h magyar motívum mert tényleg az fiúnak, vagy mert utálom a tetoválást. De hm... ja fekete fehérbe tud "sexy" lenni, szerintem is.

2012. dec. 11. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:
ha ilyen magyar jellegű dolgot szeretnél, sokkal pasisabb mondjuk rovásírással egy-két szó vagy mondat, esetleg egy turulmadár. a turulba tök szépen bele lehet csempészni néhány népi motívumot.
2012. dec. 11. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!