Jövőre 18 éves leszek és szeretnék egy tetoválást egy magyar egy magyar népi motívumosat és ez fiúknak nem olyan homoszekszuális? 17/f
Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 19:28
1/14 anonim válasza:
Hát ha színesben akarod,akkor fura,lehet kicsit b*zis. De egy ügyes tetováló gyönyörűen meg tudja csinálni fekete-szürkével is,és még egyedibb is lesz.
2/14 A kérdező kommentje:
a kék szín b*zis lenne?
2012. dec. 9. 19:46
3/14 anonim válasza:
Alapból ezek a magyar népi motívumok nagyon gázak... pár éven belül ezt te is látni fogod. Szóval várj még vele inkább..
4/14 anonim válasza:
csak akkor gáz, ha divatból csinálja.
a kék esetleg akkor mutathat jól, ha egy egyszerűbb matyót varratsz, vagy kékfestő-mintát, kalocsai vagy színes legyen (fiún mondjuk ne...), vagy fekete
milyen mintát szeretnél??
5/14 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam mint ami a magyar népmesék elején van csak nem pirossal hanem feketével például
2012. dec. 10. 15:28
6/14 anonim válasza:
mutass hasonló képet amilyet akarsz, úgy könnyebb lenne eldönteni
8/14 anonim válasza:
Szerintem még várj vele pár évet, mert felnőtt férfiként (ami nem 18 éves korodban leszel!) biztosan másképp látod majd, hogy mi férfias és mi lányos, nehogy utólag bánd majd meg.
9/14 anonim válasza:
Sok múlik a helyen!
Hát nem tudom, azért tartom-e érdekesnek, h magyar motívum mert tényleg az fiúnak, vagy mert utálom a tetoválást. De hm... ja fekete fehérbe tud "sexy" lenni, szerintem is.
10/14 anonim válasza:
ha ilyen magyar jellegű dolgot szeretnél, sokkal pasisabb mondjuk rovásírással egy-két szó vagy mondat, esetleg egy turulmadár. a turulba tök szépen bele lehet csempészni néhány népi motívumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!