Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csipöre szeretnék tetkót...

Csipöre szeretnék tetkót tettetni, szerintettek meg merjem anyum tudtat nélkül csináltatni vagy még várjak egy pár évet?

Figyelt kérdés
Már évek ott a szeretnék tetkót csináltatni, meg is van h mit. Elég nagy dolgot jelképezne nekem. De anyum nem pártolja az ötlettet...

2012. nov. 28. 15:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem várj vele 18-ig.

Én is nagyon akartam tetkót ilyen idősen és lett is bőven, de nem bántam meg, hogy 18 éves koromig vártam, iszonyatosan sokat változtam és az ötleteim is.

Nem mondom, az alap ötletek ott maradtak a fejemben, de a végére olyan jól kidolgozott lett, mert mindig eszembe jutott, mivel lehet szebbé tenni, hogy csak na. :)

Anyud tudta nélkül nem tudnád megcsináltatni, mert kell szülő beleegyezés, csak a kóklerek nem kérnek, de azok el is ronthatják neked! Vigyázz nagyon!

23/L

2012. dec. 14. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!