Swastikával kapcsolatosak a tetkóim, a jobb lábam combtövétől egészen a bokámig, modern térben van sok swastika egyben tehát először csak labirintus félét látsz, de ha jobban megfigyeli valaki látja hogy mit is takar az egész
A mellemen van egy lótuszvirág, benne egy Om-al
a bal bokám belső felén két pillangó (fekete-fehér)
tervben van még - ha összejön, amit tervezek - egy kisebb repülő sziluett bal lábfejem belső oldalára,de az még lehet, hogy máshova megy
szeretném az "artificial is beautiful" dalszövegrészletet a (bal)csuklómra (de ezt még hagyom érlelődni, mert nagyon új keletű ötlet) illetve a jobb csuklómra a "the neighbourhood is changing" szintén érlelődik még :) bár az utóbbi nagyon nagyon nagyon sokat jelent nekem :)
illetve nagypapám emlékére szeretnék majd egy tetoválást, de azt még nem véglegesítettem (se a helyét, se a mintáját) :)
18/L
Mind színes:
Bal felkar: sellő leány ül egy sziklán.
Jobb felkar: rózsaszín virágok hada, ággal, remény felirattal. (túl sok rossz ért, úgy éreztem ez kell)
Mellkas: fullra tele, rózsákkal, csipkével, madár tollal.
Bal lapocka, ami egy nap teli hátas lesz: delfin vízi háttérrel (tudom, sablon, de a vízi világ az én világom)
Bal boka belső fele: egy fekete cicus.
Még bőven lesz egy szép napon. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!