Tetoválás mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy ekkora tetoválást és ilyen maori sítlusú tetoválást szeretnék,persze nem ugyanezt a terv már megvan,kb. ugyanilyen "kidolgozottsággal" szóval nem oylan hogy 10 centi "rések" vannak a tetkok kozott,hanem szorosan kapcsolodnak.Kb. mennyi lenne ennek az ára?Ja és az alkaromra nem logna rá,hanem csak a könyökömig menne.Köszi előre is!
kép: [link]
2012. nov. 7. 00:17
2/6 A kérdező kommentje:
azt én is gondoltam,hogy minimum 30-40,de úgy a max megállna 70-80nál?:)
2012. nov. 7. 20:24
3/6 SzilKa válasza:
Ez kb 6 alkalom és alkalmanként kb. egy huszast rászámolhatsz (1 alkalom általában 3-4 órás).
Egy tetováló
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,akkor ezekszerint egy min.100 ezret lazán rászámolhatok .Márcsak a 18 életév kéne:).
2012. nov. 8. 17:52
5/6 SzilKa válasza:
Várd ki mindenképp, már csak azért is, mert lehet, hogy még meggondolod magad a mintát illetően. Szerintem a személyesebb, egyedileg tervezett tetoválások jobbak, ez az általad linkelt maori már túlságosan elterjedt és sokaknak van ilyen. Persze ha ez nem zavar, az is érthető, de a mérete miatt erdemes meggondolnod alaposan.
6/6 A kérdező kommentje:
Meggondoltam:).Nagyon tetszik ez a minta,és hogy nem nonfiguratív hanem jelentése van a jeleknek az még jobban megszeretteti velem,és nem úgy mint a sok 14 éves,hogy feltesz egy "The Rock tetkot,közben az a tetko TheRock családját,és úgymond életét,személyiségét mutatja be ha jól emlékszem(valahol olvastam már).2 hónap és 18 leszek,de már mondtam nem ilyen lesz,és megint csak megemlítem,hogy itt a jeleknek jelentésük van,én találtam egy olyan oldalt,ahol részletesen le van írva,hogy melyik jel mit jelent,és én az alapján úgymond "megterveztem" nem kevés idő alatt,aztá lerajzoltattam egy jó barátommal aki elég durván rajzol;),csak sajnos tetoválni nem tud:D.
2012. nov. 9. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!