Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit szóltok hozzá: fültetoválá...

Mit szóltok hozzá: fültetoválás és fülmódosítás?

Figyelt kérdés
Itt egy videó is róla: http://www.youtube.com/watch?v=BBooL7REayU

2012. nov. 6. 12:56
 1/4 Takumi ***** válasza:
Fülmódosítás szerintem egy barom ötlet. Annak jó akinek a munkájánál nem számít a normális megjelenés. Mi az értelme? Mit fejeznek ki ezzel??
2012. nov. 6. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, nem fognak munkát találni...!
2012. nov. 6. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

a tündefülek nem tetszenek, bár már láttam olyat, akinek jól állt, magamon nem tudnám elképzelni.

fültetoválás:ha ötletes jól tud kinézni.

2012. nov. 6. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nektek nem kell tudni, mit fejeznek ki ezzel, szerintem elég, ha ők tudják... vagy ha megkérdeznétek őket, tuti megmondanák.

Nekem tetszik a testmódosítás alapgondolata, attól, hogy persze ízléstől függ, mi tetszik konkrétan. Az elf fül pl tetszik :) de soha az életben nem csináltatnék ilyesmit, egy fülpiercingem van porcban, az is fél éve gyógyul. :D Én porccal többet nem csináltatok soha semmit.

2012. nov. 6. 13:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!