Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akiknek van tetoválás az ujjukon, csuklójukon, tarkójukon, bokájukon. Ezek mennyire fájnak? És mennyibe kerülnek, ha csak egy szó a tetkó?
Ha jobb helyre mész, ahol megbízható a tetoválóművész és a szalon is rendben van, akkor szerintem 15-20 ezer alatt nem úszod meg.
A csuklón állítólag fájdalmas, de én semmit nem éreztem, kellemes volt. Lehet azért, mert már nagyon vágytam rá. :)
A Vato Loco Tattoo-ban pl. 10ezer az alapár.
Ujjra és bokára inkább ne tetováltass, mert azok irgalmatlanul fájnak. Csukló, tarkó okés.
Nekem van jó pár tetoválásom, bokámon és csuklómon is.
AZ hogy mennyire fáj sok mindentől függ. Attól is hogy a tetováló mennyire mélyre "üti" a tintát, meg persze attól is hogy te mennyire bírod. Szerintem nem fáj annyira, teljesen tűrhető, de mondom ez emberfüggő :)
Az dettó más, szalontól függ, Győrött pl. 15 ezer alatt nem igazán szoktak tetoválást elvállalni. Mondjuk általában a tarkó az kicsit több szokott lenni mivel ott mozog folyamatosan a bőr s nehezebb vele dolgozni mert nehezebben szokta be venni ott a bőr a tintát illetve nehezebb úgy megcsinálni a mintát hogy az minden állapotban úgy nézzen ki ahogy kell :)
Utolsó, ha úgy vesszük, az ujjon ezerszer rosszabb dolgozni, ráadásul óvatosan kell tetoválni, hogy nehogy megfolyjon a festék (túl csontos), emiatt és az igénybevétel-kopás miatt szinte tuti, hogy kell korrekció is, ezért ezt belekalkulálva az ujj tetkó drágább szokott lenni.
A tarkóra egyáltalán nem nehéz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!