Hova lehetne ezt tetováltatni? Csak normális válaszolók írjanak.
Figyelt kérdés
Follow you
és mellé egy szivecske.
Szerintetek hülye ötlet? Vagy kéne mellé még más is?
2012. júl. 19. 18:51
1/15 anonim válasza:
Hát az angol szővegek olyan furák. Talán bokára vagy csuklóra tudnám elképzelni.
2/15 anonim válasza:
Nem az számít, hogy mások szerint hülye 5let-e vagy sem, te fogod viselni egy életen át, neked kell tetszenie. Én első körben olyan helyekre tetováltatnék/tetováltattam amit ruhával el tudok fedni, mert sajnos a mai társadalom még mindig negatív diszkriminációban részesíti a kivarrott embereket.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is csuklóra gondoltam először, aztán rájöttem, hogy tényleg olyan helyre kéne amit el tudok takarni. A hátamra, nyakamra stb. nem akarom, mert ott nem látom, tehát semmi értelme. Bokára megint csak nem jó, mert látványos egy magassarkúban pl. A legfőbb kérdés nem az, hogy hülye ötlet-e, hanem hogy hová :)
2012. júl. 19. 19:12
4/15 A kérdező kommentje:
ajak belső oldalára is gondoltam..de az meg olyan nemtudom..fura..
2012. júl. 19. 19:15
6/15 anonim válasza:
Az ajak belső oldalAt gyakrabban nézegeted, mint a lapockádat mondjuk? A cicitetkó csúnya és gondolom nem a hasad közepére szeretnéd... Nincs túl sok lehetőség :-)
7/15 anonim válasza:
Hasad alsó részére vagy az oldaladra, esetleg a lapockádra(tükörben látod azt is:))
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Farkamra nem lehet, ugyanis nincs :) Mondjuk jogos, a lapockámat meg az ajkam belső felét is ugyanúgy meg tudom nézni tükörben,de ha egy hátrésznél kivágott felső van rajtam, azt is mindenki látja :D hasamra,oldalamra nem tetszik..eddig a legjobb a csípőcsont mellett ill. a hasam aljára középre csípőcsont magasságában..még az ujjam belső felére is gondoltam, de ott állítólag megkopik egy idő után a sok kézmosástól..tudom hogy az is látható helyen van, de mégse annyira látszik mint mondjuk csuklón :)
2012. júl. 19. 20:04
10/15 A kérdező kommentje:
szerintem a szöveghez nem illik ez a hely, de amúgy tetszik,köszi :)
2012. júl. 19. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!