A honvédségbe eltűrik, ha valakinek az alkarján van tetoválás? Vagy felejtsem el varrassak oda ahol nem látszik?
Figyelt kérdés
nem egy durva keresztre vagy valami baromságra gondoltam hanem egy szépen kidolgozott egyszerű írásra2012. jún. 1. 22:11
1/6 anonim válasza:
bemész-megkérdezed-megtudod-hazajössz.
2/6 A kérdező kommentje:
Aha , te töltöd ki a szellemes kommentelő szerepét?
2012. jún. 1. 22:57
3/6 anonim válasza:
szerintem nem lehet probléma, de nem vagyok tájékozott ebben a körben :\
4/6 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma a válaszommal , szépség-divat kategóriába szerinted katonák kommentelgetnek mi? Ennél hasznosabb választ ugysem fogsz kapni csak max még olyanokat hogy "hát szerintem ez meg az"....de nekem mindegy akkor ne legyen eszed és hagyatkozz valami szolis adrenalin huszár véleményére ahelyett hogy tényleg bemennél és megkérdeznéd, vagy ha ennyire lusta vagy akkor felhívnál valaki illetékest. De szerintem a lustaság nem előny a honvédségbe úgyhogy nem halsz bele ha bemész ;)
5/6 anonim válasza:
a rendőrségnél elvileg nem lehet az ing ujjának vonalától lejjebb tetoválás, de láttam már olyat... börtönőrt ismerek akinek a csuklójánál van... a katonaságnál nem tudom
6/6 anonim válasza:
akárhol lehet tetoválás , kivéve a díszelgőknél nekik pl. nem lehet nyakon és kézfejen + orvosin megkérdik mit jelent meg mit keres ott ,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!