Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 14 éves vagyok, tetoválással...

14 éves vagyok, tetoválással szeretnék foglalkozni. Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Nem vagyok semmiből sem túl kiemelkedő, kivéve rajzból.eddig ha versenyeken indultam, általában meg is nyertem őket. mindenki erről ismer. már kis korom óta mindig más voltam mint a többiek,fűrészeltem a pincében, újságot gyújtottam nagyítóval,állítólagot és hogyan készültet néztem a discoveryn, ha pedig nem ezeket csináltam, akkor mindig rajzoltam. ezzel szeretnék fogalkozni, és nem is bátorító vagy eltántorító válaszoat szeretnék kapni - negatív válasszal úgysem foglalkozom :D -, csak annyi lenne a kérdésem, hogy most milyen tantárgyakra kéne jobban koncentrálnom, ha tetoválni szeretnék, jobb esetben külföldön?rajzzal kéne tovább tanulnom, pontosan milyen szakon?

előre is köszönöm a válaszokat!

(esetleg tehetek fel rajzokat is, ha valakit érdekel...)

Üdv: Nina

2012. máj. 25. 18:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne valamilyen művész iskolát elvégezni és gyakorolni, mint az állat és utána menni tetkót tanulni.

Egy tanács: hiába rajzolsz szépen, tetoválni teljesen más lesz!

2012. jún. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!