Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül és átlagban kb...

Mennyibe kerül és átlagban kb mennyire fáj, mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyen tetoválást szeretnék azzal a szöveggel, hogy : The Past Can Hurt. Ez lenne az első tetoválásom, így kb semennyire nem értek hozzá, nagyon megköszönném a segítségeteket.

Árát illetően - tudom hogy számít a méret - én egy alacsony lány vagyok szal kis vállszélességel, gondolom ez csökkenti az árát valamivel, hisz maga a felület is kisebb.

17/L

2012. máj. 16. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Tehát a mellkasodra akarsz ilyen görbített szöveget? Ez igazából attól függ, milyen betűtípust választasz, mert maga a The past can hurt szöveg nem túl hosszú.

Mennyire fáj? Sajnos ez teljesen egyéni, de ki lehet bírni!:)

2012. máj. 17. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, tipp csak kb 25 körül.
2012. máj. 17. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

a csonton valószínűleg majd nagyon fog fájni, a többi elviselehtő. árat nem tudom

de jól meggondoltad, hogy a dekoltázsodat iylen drasztikusan megváltoztatod?

belegondoltál abba, hogy ezt majd nem tudod eltakarni?

nekem is van tetoválásom, szóval nem arórl van szó, hoyg ellenzem, de azt tényleg meg kell gondolni ,hogy hova!

és itt most nem csak azért, mert elhelyezkedés, de később lehet, hoy már nem akarod. meg 70 évesen ez elég érdekes lesz :\

2012. máj. 17. 11:18
 4/6 anonim ***** válasza:
A generációnkat ismerve 70 éves korára ilyen arcok lesznek minden nyugdíjas otthonban: [link]
2012. máj. 17. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne értsetek félre nem leszólni szeretnélek benneteket csak 70 évesen már úgyis öregek,ráncosak és csúnyák leszünk akkor már nem mindegy h van rajtunk tetkó vagy nem.Szval én úgy gondolom h az nem befolyásoló tény h mi lesz ha megöregszünk hanem inkább az h olyan mintát válasszon az illető amit tényleg örökké viselni akar és nem ciki neki vagy nem bánja meg a döntését.
2012. máj. 17. 18:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen a mellkasomra/dekoltázsra szeretném. Teljes mértékben mindent átgondoltam az elhelyezkedésével kapcsolatban is, és tisztában vagyok vele, hogy majd csak nagyon nehezen tudom eltakarni.

Viszont, én úgy gondolom, hogy idős koromban se fog semmi se változni - max az a személy aki miatt ezt csináltatom nem él - hisz a körülöttem lévő emberek akkor is és azzal a kinézetemmel is ugyan úgy fognak szeretni mint "ifjú" koromban, és szerintem öreg korban már nem éppen a kinézet a fontos. Mivel van a tetoválás mögött ok/történet, és ha még annyira felejthetetlen is, hogy a szívemben örökké megmarad, öreg koromban jó lesz majd csak a tükörbe belenézni és egyből eszembe jut. Aki "miatt" csináltatnám a tetoválást számomra annyira fontos személy, hogy a lehető legtöbbször szeretném ha eszembe jutna és szerintem így ez eléggé hatásos lenne.

Megbánni biztosan nem fogom, és köszönöm az eddigi információkat :))

2012. máj. 19. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!