Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen oldalakon tudok tetovál...

Milyen oldalakon tudok tetoválás ötleteket nézni?

Figyelt kérdés
eddig a pinterestet meg a googlet használtam de nem nagyon találtam meg még azt amit keresek amire azt mondanám, igen ez kell. esetleg van olyan oldal ahol jelentés alapján lehet keresni? pl változás és erre kiad sok ötleted (ez csak egy példa nem ilyet keresek)

ápr. 13. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
úgy ne akarj tetováltatni, ha azt sem tudod mit akarsz :)
ápr. 13. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pinteresten pedig mindent meg lehet találni. Tény, hogy direkt nem fog neked ingyen ember rajzolni valamit, amit pontosan nem is tudsz. Amit viszont ingyen megtehetsz, hogy AI segítséggel megrajzoltatsz mintát. Akár chatgpt, akár más. Tény, hogy nagyon konkrétan kell fogalmazz, de képes megalkotni.

Ha viszont úgy sem találtál, akkor, ha van már valami ötleted, keress fel tetoválókat, akik talán vállalnak külön tervezést is neked. A legtöbb esetben vállalnak, de csak ha időpontot kérsz, foglalót fizetsz és akkor is a tetoválás napja előtt kicsivel lesz meg a minta, mivel van nekik is bőven dolguk.

ápr. 13. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem tervezel sajátot?
ápr. 13. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:

1-es vannak elképzeléseim csak a pontos kép nincs meg :) ezért akartam olyan oldalakat keresni amin több fajta kép fent van, nagyobb a választék, hogy úgy mondjam

2-es köszönöm szépen, pont ilyen hasznos válaszokat szerettem volna, mindenképpen megnézem

3-as sajnos nagyon nincs érzékem az ilyenekhez :/

ápr. 14. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!