Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetoválás az lényegében egy...

A tetoválás az lényegében egy szépségipari termék/szolgáltatás?

Figyelt kérdés

#szépségipar #a szépségért meg kell szenvedni
jan. 15. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A tetoválás nem önkifejezés vagy lázadás, hanem esztétika. A fiatal generációkban ugyan úgy növekszik a tetováltak száma.
febr. 9. 06:14
 12/18 Fingkirály ***** válasza:

Nem. Vannak fiatal gyakornokaink, mind inkább csak röhögnek az "összekent öregeken".

A falusi fiatalok igen, ők még mindig azt hiszik hogy ez valami urbánus menő dolog.

febr. 9. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Bírom, mikor valaki a kis mikrokörnyezetében tapasztal valamit és azt hiszi az egész világra kivetítheti. Meg azt is mikor valaki a saját egyedi véleményét úgy adja elő mint valami tényt. Igazából a gyűlöletkeltéses rosszindulatot ezek csak megkoronázzák és csak még szánalmasabbak lesznek ezek az emberek. Tudjátok mi az ami kiment a divatból? Ez a tetoválás ellenes vergődéses hiszti.
febr. 11. 17:23
 14/18 Fingkirály ***** válasza:

Egyáltalán ne vagyok ellene, mindenki úgy tetoválja össze magát ahogyan akarja, csak jeleztem, hogy mára már egyáltalán se nem fiatalos, se mem önkifejezés, se nem lázadás, valódi fiatalok (tehát akik nem csak azt hiszik magukról) öregemberes dilinyónak tartják.

Ráadásul költséges móka is, idővel (akár 2-3 évente a finomabb kidoogzásúakat) illik átüttetni, ami nagyobb méretűeknél kész vagyon meg idő - különben szétfolyik és úgy néz ki, mint egy óriási véraléfutás.

febr. 16. 16:16
 15/18 Fingkirály ***** válasza:
Egyebkent sejtem, hogy az itt püffögő valszeg tetovált egyén és nem esik neki jól, amikor kiderül hogy hülyeséget csinált, dehát b*szodalássan, senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, gondolkodni kellett volna inkább.
febr. 16. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem te döntöd el, hogy mi a fiatalos és mást sem. És ha találsz még pár “püffögőt” aki szajkózza a kis beszűkült látásmódod mantráit, meg egyet ért veled, akkor sem lesz igazad. Ez a te véleményed amit rá akarsz erőltetni a világra és az emberekre, de ahhoz szerencsére kicsi vagy. Ez a bigottság az ami már nem menő. A tetováláshoz sem értesz látszólag. Mit jelent az hogy a valódi fiatal?? Egy 18-21 év alatti gyerek aggyal rendelkező fiatal még ne tetováltasson, pont azok bánják meg. Akkor 21 felett már öreg szerinted? vagy mi? Jesszus.
febr. 16. 16:35
 17/18 Fingkirály ***** válasza:

Na mondom én hogy itt püffögsz :)))

Én mondtam, hogy lekakkantom, a fiatalok röhögnek ki titeket.

Nem azért, mert _tetováltok_.

Azért, mert egy - mint már említettem, egy generációval lejjebb már egyáltalán nem menő - divathóbortot véstek magatokra letörölhetetlenül.

Mindenki volt amúgy konzumidióta és hordott susogósmelegítőt, bűgatyát, slimfizgatyát, ecsethajat, satöbbi.

De az ember változik. És van egy rakás dolog, ami akkor jó ötletnek tűnt, később meg már nem.

Na a tetkó olyan valami, ami huszonévekkel később is emlékezteti az embert (meg a környezetét is), hogy istenem, dehülyevolt és még büszke is rá:)

febr. 16. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
veszett ügy vagy.
febr. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!