Mélyre nyomhatta a tűt?
Számomra új tetoválónál jártam olyan területre varratni, ahol már van egy tetkóm.
Nem vagyok egy kényes ember, de végig véreztem az egészet, majdnem el is sírtam magam annyira fájt. Az előző tetoválás nem fájt azon a területen. Most így két napra rá be van duzzadva, piros még mindig..
Ha igen, annak nyoma van, mert ha a tinta lemegy a zsírrétegig, az szétfut, ködös szellem pacát hagy.
Fájdalom sokmindentől függ, nem feltétlen erre utal. Pl milyen vastag vonalak vannak, hány szín, kitöltés. Nagyobb tű = fájdalmasabb tetkó. Sok szín = tovább tart. Kitöltés több tűszúrás mint egy elhintett pontokkal árnyékolt minta.
Aztán mondtad, hogy ugyanott van tetoválás. Ez takarás volt? Mert az mindig sz@rabb érzés, a korábbi tetkó már egyszer megpiszkálta ott az idegeket, másodszorra mindig rosszabb érzés.
Ahogy korosodsz, általában egyre kevésbé bírod a tetkót. Ami huszonéveseng se kottyant, harmincasként már lehet nehezebb lesz.
Az adott napon se mindegy hogy érzed magad. Másnaposan,menstruálva, fejfájósan, betegen mindig jóval pocsékabb az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!