Kihez érdemes menni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tetováló váltás előtt járok. Bács-Kiskunban keresek első sorban. Nem tudom mennyire éri meg a 15ezres tetováló (kezdő lehet-e, steril tűvel dolgozik-e, stb stb), mert arról nem írt kérdésre sem. Tapasztalatokat, ajánlásokat szívesen fogadokszept. 26. 06:57
1/4 anonim válasza:
Én már 2012 körül 18at fizettem, és azóta felmentek az árak. Igaz ez Pest volt, de na.
2/4 A kérdező kommentje:
Bács-Kiskunban tudsz ajánlani valakit #1? Megyén kívűl nem mozgok
szept. 26. 16:19
3/4 anonim válasza:
Bocsi nem akarok f*sz lenni, de komolyan nem értelek se téged se akik hasonló kérdést tesznek fel. Amikor én tetoválást akartam megnéztem, hogy a városban kik tetovalnak (nagy részéről tudtam ha már itt lakok a városba) megnéztem kinek milyen munkája van mik a vélemények utána elmentem egy szimpatikus helyre megmutattam, hogy ezt szeretném mondta a csaj hogy mikor jöjek mennyi az előleg és odamentem és kész. Szóval keress egy szalont nem kell szórni a pénzt fölöslegesen de ne is sajnáld rá (ne a Géza barátom otthon tetovál eskü sterilen dolgozik). Ha a tetováló jó biztos vannak ott neki munkái kirakva a fb-ra vagy személyesen nézd át ha tetszik keresd meg alapodj meg vele egy árba és kész.
4/4 A kérdező kommentje:
#3. Attól, hogy neten jó az értékelése, attol még kérhetek személyes tapasztalatot. Akinél jártam most, csak 5* volt az értékelése, de olyan munkát adott ki a kezéből, hogy agyam eldobom (a halványabb rész kb úgy kopik mint állat 3 hónap után,). Másik oldalon kaptam már egy másik tetoválóhoz elérhetőséget, szóval most már mindegy.
okt. 11. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!