Mit csináljak a tetoválással?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnapi napon délelőtt készült egy egész felkaros tetoválásom.
A tetováló nemtudott adni ilyen speckó kezelésmentes fóliát, helyette folpakkot kaptam.
Azt az instukciót kaptam, hogy amint hazaérek vegyem le a fóliát, mossam le, kenjem be és hagyjam szabadon és csak éjszakára rakjak fel folpakkot 2 éjszakáig.
Mindent úgy csináltam amit mondott, de mocskosul fáj a tetoválasom, a bőr feszül és húzódik (nincs kiszáradva).
Ez már a 4. Tetoválásom, de az összes eddigin legalább 3 napig volt kezelésmentes fólia és most ez furcsa hogy ez már a kezdetektől fogva szabadon van.
Mit csináljak? Tetoválóm mindent elmondott, de nem szeretném zaklatni meg hülyének nézettni magam.
szept. 10. 18:39
1/3 Metionin válasza:
Azt csináld, amit a tetkós mondott. Nekem 4-en volt sima folpack, az utolsón second skin. Szépen gyógyult mind. Az hogy fáj, húzódik, beduzzad, az normális. Nekem az első 4 tetkó szimmetrikus és mégis az egyik oldali kellemetlenebbül gyógyult, mint a másik minden esetben.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg a másik probléma, hogy ezmiatt nagyon kényelmetlenül alszok. Az összes tetoválásomat végig szenvedtem. Egyszerűen nem tudok úgy pakolni a kezemet hogy ne feküdjek rá a friss tetoválásra. Fáj már a bal vállam is😂 kicsit paranóiás vagyok hogy úristen mi lesz ha ráfekszek, de a tetováló szerint nyugodtan HA nem fog fájni.
szept. 10. 18:57
3/3 Metionin válasza:
Álmodban úgyis rá fogsz feküdni, legalábbis a legtöbben forgolódnak. Én is ráfeküdtem mindegyikre, az tuti. Főleg a jobb oldaliakra, mert azon az oldalamon alszom és máshogy nem tudok. Ha nem kelsz fel rá, akkor nem fáj annyira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!