Szerintetek ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves srác vagyok. Szeretném megcsináltatni idén a második tetoválásomat a bal karomra. Egy oroszlánt szeretnék tetováltatni már régebb óta, mert nagyon-nagyon tetszenek az oroszlán tetoválások, viszont még csak most gyűjtöttem össze a pénzt rá. Azt mondja egy közeli családtagom, hogy ő azt tanácsolja, hogy ne varrassam fel az oroszlánt, mert én egyáltalán nem “oroszlán típus” vagyok jellemileg és hogy szerinte emiatt energiát fog tőlem elszívni, mert hogy én sosem leszek oroszlán. Szerintetek létezik ez, hogy amiért nem vagyok az a típus és nem tudok azonosulni majd vele, energiát szívna majd el tőlem? Magamról annyit, hogy én az a szabadszájú, felcsattanós, hirtelen típus vagyok, akinek 1 perc és elborul az agya, kikel magából. Tehát valószínűleg emiatt mondhatta, hogy nem oroszlán típus vagyok.szept. 8. 13:30
1/7 anonim válasza:
Nah, ne hiddj neki. Csak nem tetszik neki a minta s azért mondja hátha így rávesz, hogy ne tedd. Ez egy tökéletes manipulációs technika (tudom mert néha ha helyzet úgy kívánja én is alkalmazom)
Mindenképp csináltasd meg ha tetszik. Nem lesz tőle bajod, max eltávolítatod vagy át tetováltatod ha mégse tetszik. Nem nagy cucc.
2/7 anonim válasza:
Én nem hiszek ebben, az csak egy minta, amit te fel tudsz ruházni mélyebb jeletéssel, ha akarsz. Ha nem, akkor az csak egy minta, ami megtetszett. Nem kell, hogy téged reprezentáljon és természetesen nem fog energiát elvonni tőled. Ennyi erővel mintás pólót se vegyél fel, ha nem tudsz azonosulni vele.
3/7 anonim válasza:
Most meg mi a csudáért lettem lepontozva? -.-
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, részemről mindenkinek megy a zöld kéz, aki válaszol.
szept. 8. 14:00
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, zöld pipa*
Még a régihez vagyok szokva.😅
szept. 8. 14:01
6/7 anonim válasza:
Háát ezt inkább az Ezotéria-ban kérdezd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!