Kérnék egykis segitséget tetoválo szalon kapcsán?
Figyelt kérdés
Első tetoválásom szeretném de nemvagyok tuljártas ebben és nem szeretnék ezen sporolni mivel ezegy maradando dolog ugye.Szeretném a lehetö legjobb szalont/mestert megtalálni.Ezért kérek itt segitséget hogy tapasztalatok alapján ki a legjobb/legjobbak.Mindegy melyik város!aug. 31. 21:46
1/2 anonim válasza:
Nincs olyan hogy legjobb.
Sokféle művész van, sokféle stílussal.
Olyan nincs, hogy valaki mindenben szuper jó, mindenkinek megvan a saját kis specializációja, amiben otthon van, amit jól csinál.
Ha ennek az ellentétét kéred, nem lesz jó, mert az adott művész nem ezeket gyakorolja, nem erre áll rá a keze.
Olyan embert keress, akinek tetszik a portfóliója. Nézd meg a neten a munkáit, hogy miket posztol.
Amennyiben látsz olyasmi tetkókat, amiket te is szeretnél, írj neki, kérdezd meg mit gondol az elképzelésedről.
2/2 anonim válasza:
Én első tetkómat kérdeztem, hogy milyen árban vállalnák. Mivel ketten dolgoztak a szalonban, az egyikük vállalta. Minden tetkómat ő készítette, amiben 3 idézet van, a többi valamilyen minta. Egyet akartam takartatni, mert rossz helyen van, de az elsö tetováló nem akarta (amit küldtem, nem akarta, de mást sem javasolt), így kerültem máshoz egy más településre. Mindenképpen küld el, mit szeretnél és hova, ha van már kiszemelt tetováló a közeledben. Arra számíthatsz, hogy a legtöbben kérnek előre foglalót (átlag 5000Ft, ami a tetoválás árából lejön) egy konzultációval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!