Szeretném megcsináltatni az 1. tetkómat?
békés megyében, minél közelebb orosházához tud valaki szépen és jó áron dolgozó tetoválót? nézegettem, de nem nagyon tudtam megállapítani melyik lenne jó, meg nyílván minenki csak a jókat rakja ki. a ti tapasztalataitok alapján kihez kéne mennem? ja, meg + én még nem vagyok 18, és fél évet nem akarok várni erre mert már megvan egy jó ideje mit meg hova szeretném és ha lehet akk van olyan akinek az írásos szülői engedély jó? hogy nem kell elmennie a szülőnek? mert mindig dolgoznak és soha nem érnek rá. de persze olyanokat is mondhattok ahova mennie kell a szülőnek de azért ha van az jó lenne.
előre is köszönöm :))
a lábnyomokat azért szeretném mert alapból nagyon macskás vagyok ráadásul most hunyt el a sívemhez nagyon közel álló macskám. virág, a japán pókliliomot azért mert az animékben az a tragédia előjele és főleg régen gondolkodtam úgy h nem mutathatom ki hogy bolodog vagyok meg most jó mert akkor biztos vmi rossz fog történni, minent így láttam nagyon sokáig. a japán pókliliom jelentése a változás és ez azt is szimbolizálja mennyit változtam én is.
tényleg nagyon gyerekes. ne alkoss ilyen véleményt ha nem tudod a hátterét. nem tudod milyen fontos, akkor sem érted milyen mély jelentése van ennek nekem még ha elolvasod se amit írtam.
Kedves kérdező. Tetoválás első szabálya, hogy nem magyarázkodunk. Főleg kretén trolloknak nem :) A tetoválás te magad vagy, senkinek semmi köze hozzá miért, hogyan, mit. Senkinek sincs joga véleményt mondani, ítélkezni.
Én a tetoválásaimat alaposan átgondoltam, mindegyiknek adtam időt, hogy ha még egy év után is ugyanarra a mintára vágytam, akkor elkészíttettem. Semmiről nem vagy lemaradva, ráérsz vele 18 év felett is. Addig is lesz időd átgondolni.
6-os válaszoló, köszönöm és igazad van. már évek óta eldöntöttem hogy szeretnék tetoválást és azóta többször változott, hogy milyen, meg hova szeretném és most érzem azt hogy ez így tökéletes és ezt akarom, de gondoltam előbb megkérdezem ki tud jó helyet mert félek nem úgy sikerülne ahogy én tervezem. meg kicsit rosszul esett hogy számomra fontos dologra azt mondták éretlen, bocsi.
emellett szerettem volna ha szalagavatóra már kész és szép lenne meg ballagásra, stb.. ezért szeretném megcsináltatni még az elkövetkezendő 1-2 hónapban ha van rá mód. kedves 6-os, te tudsz vmi jó helyet? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!