Egy egy hónapos nostrilt kivehetek 6-7 órára minden nap?
Figyelt kérdés
Tudom, nem szabad kivenni és még nem szúrattam, de a tervezett szúrás után egy hónappal megyek gyakszira (egy hónapra) és nem tudom, hogy engedik-e. Igazából semmit nem tudok még róla, csak azt, hogy lesz.
Valószínűleg nem problémáznak majd rajta mert elvileg nagyon lazák, de azért gondoltam felkészülök.
Ha heti 5 nap, napi 6 órára ki kell vennem az nagyon nagyon nagy baj? Gondolom igen…
A fülembe már régebben volt szúrva, az 2 hét alatt se forrt össze.
Lehet inkább csak a fülembe szúratok még, aztán csak a gyakszi után az orromba.
aug. 7. 22:12
1/2 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyakorlati helyet. Van ahol elég, ha leragasztod a pc-t.
2/2 A kérdező kommentje:
Megkérdezném, de semmilyen infót nem kaptunk, csak annyit, hogy szeptember végén indulunk. Az évfolyamból 10 embert választottak ki akik kimehetnek külföldre gyakszira, de még az se biztos, hogy én pontosan hol leszek. Csak annyit mondtak, hogy nem kell félni tőle, mindenki laza.
aug. 8. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!