Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás után hány napig...

Tetoválás után hány napig kell fóliázni?

Figyelt kérdés
Olvastam olyanról hogy second skin fóliát 1-2 nap után le lehet venni utána csak krémezni kell, de olyat infót is látt, hogyinimum 3-4 napig is kell fóliázni, s azokat pár óránként cserélni kell
júl. 31. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Ha nagyon ronda lett, akkor mindig, lehetöleg feketével.
júl. 31. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként van ilyen anyag is, amit rá kell fújni, vagy kenni, erre nem emlékszem, és az ilyen védöréteget képez, mint a fólia, csak egészségesebb.
júl. 31. 20:36
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
Attól függ. Sima folpackkal nekem mindig 3 napig kellett 3 óránkénti cserével, second skint 2 nap után vette le a tetováló. De ismerek olyat, aki sima fóliával 1 napot mond.
aug. 1. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Egyvonalas", satír nélküli tetkónál, pl. feliratnál már másnap levettem, csak éjszakára tettem fel, nappal szabadon volt. Feketénél, pici feliratnál 4-5 napig szoktam, hogy ne kapja le gyorsan a levegő, ne varasodjon túl gyorsan, nehogy kipotyogjon a tinta.

N

aug. 1. 10:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
aug. 1. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A second skint 5 napig nyugodtan lehet alkalmazni, mivel tud levegőzni alatta.

A sima fóliát, főleg nyáron nem szabad túlzásba vinni, elég neki aznap, meg másnap.

aug. 6. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!