Friss tetoválást addig érheti nap amíg haza érek a szalonból?
Figyelt kérdés
Holnap délelőtt megyek varratni a felkarom hátsó részére.
Kb. dél lesz mire végzek.
Egy 30 perc séta mire haza érek.
El kell takarnom? Vegyek fel esetleg egy vékony pulccsit?
júl. 12. 12:29
1/6 Metionin válasza:
Nem de le szokta a tetováló takarni papírtörlővel vagy valamivel amíg hazamész. Utána meg én levágott cicagatya darabbal szoktam takarni amíg nem érheti nap.
2/6 Versenyzővagyok válasza:
Ő eltakarja neked.de akkor is vedd naptól.
4/6 anonim válasza:
Nincs egy olyan rövid ujjú, lengébb pólód, ami eltakarná? Én amúgy anno abban mentem haza. Mármint nekem is felkaron van tetkóm, felhúztam egy rövid ujjú pólót, olyat ami kb. könyökig ért, de emellett lenge volt. Tökéletes volt, és szerintem ez a legjobb megoldás, és a felkar esetén játszik is ez a megoldás. Vékony pulcsiban megdöglenél, így is, nemhogy még pulcsiban.
5/6 anonim válasza:
Hívj egy taxit, aztán meg van oldva. Ha tetoválásra telik, valószínűleg az a pár ezer forint is belefér a büdzsébe.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végülis egy vékony pulccsit vettem fel ami alatt levolt takarva a tetkó.
Nem lett semmi gond. Köszi ✌️.
júl. 15. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!