Tetováltak! Mennyibe kerülne kb ez a tetoválás a felkaromra?
Mekkora felkarod van, mert nekem még az alkarom is nagyobb mint 12 centi?
Mert szerintem rohadt kicsi ehhez, nem néz jól ki ha középre kicsibe odabiggyesztesz valami kicsit.
Vagy ez gapfiller? Mi van mellette?
Legyen szépen kitöltve a rész, ez rajtam legalábbis 20-25 centi hosszú, és arányosan széles.
#3 én is az vagyok.
De az a 12 cents felkar egy 10 éves gyerek méret.
Hacsak nem törpe termetű vagy nagyon picike a kérdező, szerintem nagyobb a karja.
A méret nagyon nem mindegy, mert egy nagy minta tovább tart.
Kb egy egész napos (kb 5-6 órás) beülés lenne egy egész külső vagy belső felkar. Persze egy profibb ember sokszor gyorsabb, van aki bedarálja neked ezt 4 óra alatt, de az drágább is.
Minden szalon picit máshogy áraz.
Egy nagyvárosi, tapasztaltabb művész drágább, mert többe kerül a hely fenntartása is, meg a tehetségét is meg kell fizetned.
Vidéken a szalon béreleti díja olcsóbb, nincs annyi konkurencia, és ha egy kezdőbbhöz mész, az olcsóbb de ugye azt a minőséget is kapod érte.
Olyan 50 – 90 000 Ft szerintem egy jó közepes sacc erre, de nagyon függ attól, hogy kihez mész meg hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!