Az mennyire normális, hogy egy hetes tetoválás nem lett plazmás?
Figyelt kérdés
4 napig volt rajta a fólia de alatta szinte egyáltalán nem lett ilyen trutyis-nedves. Mindenhol azt írják illetve többször hallottam már hogy pedig ilyenkor általában nagyon váladékozik a friss tetoválás sőt sokszor még a fólia levétele után is. Nekem ehhez képest semennyire, nagyon minimálisan hámlik de annyi.
Ez így normális? Valahol azt írták hogy a váladékozás szükséges a megfelelő gyógyuláshoz. Mindig is szárazabb bőrtípusom volt ha ez számít valamit.
jún. 1. 12:38
1/3 anonim válasza:
Normális. Nekem sem lett minden tetoválásom. Van, amik igen, van amik nem.
2/3 Metionin válasza:
Normális, főleg ha second skin volt rajta. Amikor hagyományosan fóliáztam, jött belőle cucc rendesen de amikor second skin volt rajta, akkor alig.
3/3 anonim válasza:
1 hetes a lábszár tetkóm, gyakorlatilag semmi nem jött belőle, a többinél - még a kisebbnél is - sokkal több visszamaradt tinta volt. De már menet közben mondta a tetoválóm, hogy ezt most különösen jól szívom :-D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!