Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Sosem ertettem hogy miert...

Sosem ertettem hogy miert Tetovaltat valaki akarmit is a testere, folleg noknel, sokszor van egy tokjo csaj , de elrontja az a firka amit magara varrat. Miert jo ez hogy tonkre vagjak a testuket?

Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
9%

Aki tetováltatja magát, az azt sem tudja hol van!

Reklámok, telefonszámok, címek, idétlenségek...

Igénytelen!

2024. máj. 31. 17:58
 12/22 anonim válasza:
55%
Nekem is van,és imádom. Egyedi és jellegzetes. Mindenki azt csinál a testével amit akar.
2024. máj. 31. 18:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen traumáid vannak a tetoválások miatt? Miket ültettek a fejedben mások?
2024. máj. 31. 18:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A "tetves" nyelvtan könyvnek köszönheted azt, hogy te magyarnak vallhatod magadat! Ha valaki lusta megkeresni az ékezetes karaktereket a billentyűzeten akkor inkább hanyagolja a beirkálást szerintem.

Egy tokától bokáig kivarrt ember. XD

2024. máj. 31. 18:26
 15/22 anonim válasza:
77%
Egy nagy csalódás miatti,önerősítő ,nem nagyar nyelvű idézet van rajtam. Amikor ránézek,vagy nehéz helyzetbe vagyok ,valahogy mindig erőt merítek belőle.Mindig emlékeztet,hogy ha abból feltudtam állni,akkor nincs lehetetlen.
2024. máj. 31. 18:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell értened, nem a te dolgod.
2024. máj. 31. 19:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű kérdező: a csaj nem neked akar tetszeni hanem első sorban saját magának. Én is saját magamnak csináltattam tetoválást hisz én fogom nézni egy életen keresztül, akinek pedig nem tetszik becsukhatja a szemét.
2024. máj. 31. 20:21
 18/22 Metionin ***** válasza:
100%
Én meg sosem értettem, hogy valaki mit foglalkozik azzal, hogy más mit csinál a testével. Ha neked nem tetszik, akkor te nem csinálod, ennyi. Nekem pl. a fültágító nem tetszik, így nekem nincs. Hogy másnak van-e, az meg nem az én dolgom.
2024. máj. 31. 21:19
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Mert igazi egyéniségek. Felvarrat magának, ami csak neki van, meg a fél világnak :) (Mogács)
2024. máj. 31. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
40%
Igen hogyne. Meg mondjuk ha a hátán, vagy nem látható helyen van valakinek tetoválása, akkor meg a röntgenszemednek akarja mutatni, hogy egyéniség.
2024. máj. 31. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!