Sosem ertettem hogy miert Tetovaltat valaki akarmit is a testere, folleg noknel, sokszor van egy tokjo csaj , de elrontja az a firka amit magara varrat. Miert jo ez hogy tonkre vagjak a testuket?
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 17:17
11/22 anonim válasza:
Aki tetováltatja magát, az azt sem tudja hol van!
Reklámok, telefonszámok, címek, idétlenségek...
Igénytelen!
12/22 anonim válasza:
Nekem is van,és imádom. Egyedi és jellegzetes. Mindenki azt csinál a testével amit akar.
13/22 anonim válasza:
Milyen traumáid vannak a tetoválások miatt? Miket ültettek a fejedben mások?
14/22 anonim válasza:
A "tetves" nyelvtan könyvnek köszönheted azt, hogy te magyarnak vallhatod magadat! Ha valaki lusta megkeresni az ékezetes karaktereket a billentyűzeten akkor inkább hanyagolja a beirkálást szerintem.
Egy tokától bokáig kivarrt ember. XD
15/22 anonim válasza:
Egy nagy csalódás miatti,önerősítő ,nem nagyar nyelvű idézet van rajtam. Amikor ránézek,vagy nehéz helyzetbe vagyok ,valahogy mindig erőt merítek belőle.Mindig emlékeztet,hogy ha abból feltudtam állni,akkor nincs lehetetlen.
16/22 anonim válasza:
Nem kell értened, nem a te dolgod.
17/22 anonim válasza:
Egyszerű kérdező: a csaj nem neked akar tetszeni hanem első sorban saját magának. Én is saját magamnak csináltattam tetoválást hisz én fogom nézni egy életen keresztül, akinek pedig nem tetszik becsukhatja a szemét.
18/22 Metionin válasza:
Én meg sosem értettem, hogy valaki mit foglalkozik azzal, hogy más mit csinál a testével. Ha neked nem tetszik, akkor te nem csinálod, ennyi. Nekem pl. a fültágító nem tetszik, így nekem nincs. Hogy másnak van-e, az meg nem az én dolgom.
19/22 anonim válasza:
Mert igazi egyéniségek. Felvarrat magának, ami csak neki van, meg a fél világnak :) (Mogács)
20/22 anonim válasza:
Igen hogyne. Meg mondjuk ha a hátán, vagy nem látható helyen van valakinek tetoválása, akkor meg a röntgenszemednek akarja mutatni, hogy egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!