A tetoválás valóban nagyjából ahhoz hasonló érzés mikor az ember úgy igazán leég a napon?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm szerint kb olyan érzés mikor csinálják, mint mikor az ember pecsenyevörösre ég a napon. Ez tényleg nagyjából olyan? Azt hittem sokkal fájdalmasabb.máj. 16. 16:15
1/5 anonim válasza:
Ez azért attól is függ, melyik testrészen. Ahol vastagabb a bőr, ott általánosságban elmondható, hogy kevésbé fájdalmas. Nekem csak 2 van, egy a felkaromon, az volt életem elsője, és nagyon meg is lepődtem, hogy mennyire nem volt fájdalmas. Kb, mintha épp csak karcolgatták volna egy kicsit a bőrfelületet, de egy enyhébb karcolás, vagy enyhe napégés érzése max. A 2.a tarkómon van, ooltt egy egész kicsivel jobban éreztem, de a hangsúly itt is azon van inkább, hogy éreztem, nagyon nagy fájdalmat közel sem éreztem itt se, talán kicsit kellemetlenebb volt, de a fül piercingjeim többsége sokkal jobban fájt nála. A következőt az alsó lábszáram külső oldalára tervezem, azt hallottam az azéet megint kicsit fájdalmasabb, de kíváncsi leszek... Amúgy szerintem én nem vagyok egy nagy fájdalomtűrő képességű ember, mindezeket úgy írom.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom ez a "nagyon fáj" sztereotípia inkább régről maradt meg, mikor még nem voltak olyan vékony tűk illetve annyira képzett tetoválók.
máj. 16. 17:57
3/5 Metionin válasza:
Inkább mintha a nagyon leégett felületet kapargatnák. De egyszer kipróbáltam az epilálást, na az is hasonló volt.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyban függ attól, hogy hova tetoválnak és mennyi ideig.
Van olyan tetoválásom, ami szinte egyáltalán nem fájt, pl a csuklómon. De az 1 órán belül kész is volt. Felkaron, mikor már befelé tetovált hónalj felé és kb 3-ik órában jártunk, hát ott már éreztem, hogy jó lesz,ha vége. Meg persze az egyéni tűrőképesség is befolyásoló
5/5 anonim válasza:
Nem “sztereotípia”, hanem valóban fáj. Csak nem mindegy, hogy 20 percig tetoválnak, vagy 6 órán keresztül. Az sem mindegy, hogy az alkarodra lesz egy “szeretem Marikát” felirat, vagy a hátad közepére egy egész portré “Marikáról”. Ugyanakkor az egyéni fájdalomküszöbtől is függ. Fájni fáj egy pici tetkó is, csak van aki jobban bírja a fájdalmat. Nem kell semmihez sem hasonlítani. Tűvel fognak szurkálni/karcolgatni, na pont olyan érzés is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!