Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Bejönnek nektek az ilyen...

Bejönnek nektek az ilyen egész lábas tetoválások nőkön?

Figyelt kérdés
[link]

máj. 2. 16:52
1 2
 11/14 b1812567 ***** válasza:
11%

Matekkal hogy állsz?

Elfogadva a napi 10-20 mg ajánlott bevitelt, 1 g az 1000 mg. Ez így is csak 50-100x mennyiség, korántsem 60 000x.

Arról nem is beszélve, hogy az elemi(!) vas testsúlykg-ként 20-60 mg adagtól okoz tüneteket. Ráadásul nem is megisszák, hanem a bőrbe kerül, ahonnan ha valamennyi fel is szívódik, az csak töredéke lesz, és csak hosszú idő alatt.

máj. 3. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem jön be, nagyon tolakodó, ízléstelen. Egy kis tetoválás oké, de minek ennyi? Amikor ilyet meglátok mindig arra gondolok, mégis mit akart vele kompenzálni...
máj. 5. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Lábon nem annyira. Tud jól kinézni a tetoválás, de ezek az egész lábas dolgok nekem nem teszetnek.
máj. 6. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de az a nagy szerencse, hogy egyetlen embernek kell, hogy tetszen, az pedig te magad vagy. Ha neked tetszik csináld, ha bármi kételyed van, akkor ne csináld. Teljesen lényegtelen itt az én vagy bárki más véleménye.
máj. 6. 13:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!