Intim tetoválásról vélemény?
Figyelt kérdés
Izgató egy férfin, vagy akár egy nőn, ha a nemiszerv, vagy a környéke tetovált?febr. 7. 19:19
1/11 anonim válasza:
Keves ember vallalja ezt be, mert eleg durvan fajdalmas. A tetovalok se szivesen vallaljak, es inkabb extrem, mint izgato egy ilyen tetko.
2/11 anonim válasza:
Közönséges szerintem. Nekem egyáltalán nem izgató, inkább lelombozó.
4/11 anonim válasza:
Férfi vagyok, ha egy nő odafeküdne elém intim tetoválással, közönségesnek és abszolút taszítónak találnám, szerintem r*bancos. És éppúgy férfiként eszembe nem jutna az intim részeimre tetoválni.
5/11 anonim válasza:
Azon kevés dolgok egyike, amit ha meglátok egy csajon, akkor azonnal tiplizek. Egyszerűen gusztustalan.
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem izgi, nem szép olyan helyen.
Hetero férfi
7/11 anonim válasza:
Nekem taszito, olyan lenne mintha qrva jelzes lenne
8/11 anonim válasza:
Amugy nagyon kivancsi vagy gondolatodra, miert erzed hogy ez izgato?
Talan mert sok poreszt nezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!